“LÜTFEN TAPU DEVRİNİ YAPTIRINIZ “

Gündem 06.09.2018 - 11:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

“LÜTFEN TAPU DEVRİNİ YAPTIRINIZ “

Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur: “Deprem Evleri Kentsel Dönüşümde Tapu Devri Yapmayan Az Kişi Kaldı, Lütfen Tapu Devrini Yaptırınız”
Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur Bozkurt Mahallesi Deprem Evleri’nde kentsel dönüşüm için 81 oranında tapu devrinin yapıldığını bildirerek, vatandaşlardan işlemlerini tamamlamalarını istediler. Milletvekilleri Özçelik ve Uğur’un yaptığı yazılı açıklamada, “Bozkurt Mahallesi Deprem Evleri bölgesinde şu ana kadar uzlaşma yapılmış 309 hak sahibinden 252’sinin tapu devrini gerçekleştirmiştir. Bu oran 81’e tekabül etmektedir. Tapu devri yapmayan hak sahipleri işlemlerini tamamladığında Deprem Evleri hemen boşaltılacak ve topluca yıkım işlemlerine başlanılacaktır. Ayrıca kiraya çıkacak hak sahiplerine de kira ödemeleri yapılacaktır” ifadelerini kullandılar.   TAPU DEVRİNİ HIZLANDIRALIM   Tapu devri yapmayan 57 hak sahibinin bir önce işlemlerini tamamlamalarını isteyen Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur: “TOKİ Kentsel Dönüşüm Dairesi, tapu devri yapmayan hak sahiplerine 30 Eylül 2018 tarihine kadar süre vermiştir. Vatandaşlarımızın haklarını kaybetmemeleri için bu süreye kadar tapu devir işlemlerini tamamlaması gerekmektedir. Burdur’umuzda cadde üzeri mağazaların olacağı prestijli ve modern konutlar yükselmeye başlayacaktır. Şimdiden Burdur’umuza ve hak sahiplerine hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandılar.
Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur: “Deprem Evleri Kentsel Dönüşümde Tapu Devri Yapmayan Az Kişi Kaldı, Lütfen Tapu Devrini Yaptırınız”

Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur Bozkurt Mahallesi Deprem Evleri’nde kentsel dönüşüm için 81 oranında tapu devrinin yapıldığını bildirerek, vatandaşlardan işlemlerini tamamlamalarını istediler.

Milletvekilleri Özçelik ve Uğur’un yaptığı yazılı açıklamada, “Bozkurt Mahallesi Deprem Evleri bölgesinde şu ana kadar uzlaşma yapılmış 309 hak sahibinden 252’sinin tapu devrini gerçekleştirmiştir. Bu oran 81’e tekabül etmektedir. Tapu devri yapmayan hak sahipleri işlemlerini tamamladığında Deprem Evleri hemen boşaltılacak ve topluca yıkım işlemlerine başlanılacaktır. Ayrıca kiraya çıkacak hak sahiplerine de kira ödemeleri yapılacaktır” ifadelerini kullandılar.

 

TAPU DEVRİNİ HIZLANDIRALIM

 

Tapu devri yapmayan 57 hak sahibinin bir önce işlemlerini tamamlamalarını isteyen Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur: “TOKİ Kentsel Dönüşüm Dairesi, tapu devri yapmayan hak sahiplerine 30 Eylül 2018 tarihine kadar süre vermiştir. Vatandaşlarımızın haklarını kaybetmemeleri için bu süreye kadar tapu devir işlemlerini tamamlaması gerekmektedir. Burdur’umuzda cadde üzeri mağazaların olacağı prestijli ve modern konutlar yükselmeye başlayacaktır. Şimdiden Burdur’umuza ve hak sahiplerine hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.