LAVANTA TANITIM MERKEZİNDE SONA GELİNDİ

Yaşam 14.05.2020 - 16:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

LAVANTA TANITIM MERKEZİNDE SONA GELİNDİ

LAVANTA TANITIM MERKEZİNDE SONA GELİNDİ
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ile birlikte ilimizde turizme büyük katkı sağlayacak olan Lavanta Yolu projesi üzerinde bulunan  “Lavanta Tanıtım Merkezi” inşaatında incelemelerde bulundular.   Lavanta yolu projesinin turizme büyük katkı sağlayacağı belirten AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; “ Burdur’umuzun turizmde artık büyük değerlerinden birisi olan lavanla ile ilgili çalışmalar sürdürülüyor. Burdur’umuza ziyarete gelecek olan misafirlerimizi Burdur Valimiz tarafından projelendirilen “Lavanta Tanıtım Merkezi”  sosyal alanlar, hem ürünlerin satışının yapıldığı  mağazalar, restoran ile birlikte yol güzergahındaki büyük eksikliği gidermiş olacak. Projenin yapında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.     Burdur ve Salda Gölleri Arasına ‘Lavanta Yolu Projesi’ yol güzergahında bulunan köylerinde çehresini değiştireceğini belirten İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık; “Lavanta Tanıtım Merkezi projemizde artık sona gelindi. İnşaattaki ufak tefek eksiklikler giderildikten sonra teslimi yapılarak çevre düzenlemesine geçilecek. Burdur ve Salda Gölleri Arasına ‘Lavanta Yolu Projesi’ ağı içerisinde kalan köylerimizin de turizmden yararlanacaklarına inanıyorum. Lavanta tanıtım merkezi alanı güzel bir tesis oldu. Yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.  
LAVANTA TANITIM MERKEZİNDE SONA GELİNDİ

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ile birlikte ilimizde turizme büyük katkı sağlayacak olan Lavanta Yolu projesi üzerinde bulunan  “Lavanta Tanıtım Merkezi” inşaatında incelemelerde bulundular.

 

Lavanta yolu projesinin turizme büyük katkı sağlayacağı belirten AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; “ Burdur’umuzun turizmde artık büyük değerlerinden birisi olan lavanla ile ilgili çalışmalar sürdürülüyor. Burdur’umuza ziyarete gelecek olan misafirlerimizi Burdur Valimiz tarafından projelendirilen “Lavanta Tanıtım Merkezi”  sosyal alanlar, hem ürünlerin satışının yapıldığı  mağazalar, restoran ile birlikte yol güzergahındaki büyük eksikliği gidermiş olacak. Projenin yapında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

 

Burdur ve Salda Gölleri Arasına ‘Lavanta Yolu Projesi’ yol güzergahında bulunan köylerinde çehresini değiştireceğini belirten İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık; “Lavanta Tanıtım Merkezi projemizde artık sona gelindi. İnşaattaki ufak tefek eksiklikler giderildikten sonra teslimi yapılarak çevre düzenlemesine geçilecek. Burdur ve Salda Gölleri Arasına ‘Lavanta Yolu Projesi’ ağı içerisinde kalan köylerimizin de turizmden yararlanacaklarına inanıyorum. Lavanta tanıtım merkezi alanı güzel bir tesis oldu. Yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.