Lavanta Bahçesi Kuruluyor

Gündem 19.11.2019 - 14:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Lavanta Bahçesi Kuruluyor

Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Armağan İlci Mahallesindeki bir parkta Lavanta Bahçesi kuruyor
Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Armağan İlci Mahallesindeki bir parkta Lavanta Bahçesi kuruyor Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce Armağan İlci Mahallesinde kurulması planlanan Lavanta Bahçesine 4000 fiden lavanta dikildi.  Lavanta Bahçesi olarak değerlendirilecek olan parkta incelemelerde bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “İlimizde özdeşleşen lavantanın bir bahçe örneğini Armağan İlci Mahallemizde bir parkımızda uygulamaya karar verdik. Yaklaşık bugün 4000 lavantayı toprakla buluşturduk. Alan tesviyemizi ve hazırlıklarımızı tamamladık. Ekimi tamamlandıktan birkaç yıl sonra Burdur’un kendi marka değeri olan lavantayı da bir mahalle arasında lavanta bahçesi olarak göreceğiz. Ne kadar çok yeşil o kadar güzel bir hayat diye düşünüyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ile bu çalışmayı hızlı ve sürekli hale getireceğiz. Farklı noktalarda gül bahçesi ve ıtırlı bitkiler bahçesi yapmayı planlıyoruz. Artık temalı parklarımız olacak. Tüm çalışanların emekleri ve ellerine sağlık diliyorum” dedi. Başkan Ercengiz, lavanta fidesi dikim çalışmalarına katılarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile birlikte lavanta dikti.
Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Armağan İlci Mahallesindeki bir parkta Lavanta Bahçesi kuruyor

Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Armağan İlci Mahallesindeki bir parkta Lavanta Bahçesi kuruyor


Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce Armağan İlci Mahallesinde kurulması planlanan Lavanta Bahçesine 4000 fiden lavanta dikildi. 

Lavanta Bahçesi olarak değerlendirilecek olan parkta incelemelerde bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “İlimizde özdeşleşen lavantanın bir bahçe örneğini Armağan İlci Mahallemizde bir parkımızda uygulamaya karar verdik. Yaklaşık bugün 4000 lavantayı toprakla buluşturduk. Alan tesviyemizi ve hazırlıklarımızı tamamladık. Ekimi tamamlandıktan birkaç yıl sonra Burdur’un kendi marka değeri olan lavantayı da bir mahalle arasında lavanta bahçesi olarak göreceğiz. Ne kadar çok yeşil o kadar güzel bir hayat diye düşünüyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ile bu çalışmayı hızlı ve sürekli hale getireceğiz. Farklı noktalarda gül bahçesi ve ıtırlı bitkiler bahçesi yapmayı planlıyoruz. Artık temalı parklarımız olacak. Tüm çalışanların emekleri ve ellerine sağlık diliyorum” dedi.

Başkan Ercengiz, lavanta fidesi dikim çalışmalarına katılarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile birlikte lavanta dikti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.