KYK YOLU ASFALTA KAVUŞTU

Gündem 24.12.2013 - 14:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KYK YOLU ASFALTA KAVUŞTU

sparta Belediyesi, şehrin her noktasında çalışmaya devam ediyor.
Isparta Belediyesi, şehrin her noktasında çalışmaya devam ediyor. Son olarak Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) yönetiminin talepleri doğrultusunda Kredi Yurtlar Kurumu yolu da Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce genişletildi, dayanıklı asfaltı döküldü ve yol çizgi çalışması gerçekleştirilerek en iyi bir şekilde trafiğe açıldı. Gerçekleştirilen çalışmaların ardından incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, üniversite yönetiminden kendilerine gelen talep doğrultusunda çalışmayı gerçekleştirdiklerini, daha önceden tek bir aracın dahi geçmekte zorlandığı yolda genişletme yapıldığını ve yolun dayanıklı asfalta kavuşturulduğunu belirtti. Bölgede yakın zamanda diğer çevre yollarının da yapılacağını kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bölgede yoğun pansiyon, yurt ve apartın bulunduğunu, yine Mehmet Tönge Mahallesi ile Koçtepe Köyü bağlantılarının da bölgeden geçtiğini belirtti. Günaydın, “Yolumuzu üniversitemizi kullanan öğrenci ve akademisyen ile personellerimizin kullanımına en iyi şekilde sunmaya gayret ettik. Her şeyin en güzelini ve dayanıklısını yaptık. Bu yolumuzda hayırlı olsun” dedi. 
sparta Belediyesi, şehrin her noktasında çalışmaya devam ediyor.

Isparta Belediyesi, şehrin her noktasında çalışmaya devam ediyor. Son olarak Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) yönetiminin talepleri doğrultusunda Kredi Yurtlar Kurumu yolu da Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce genişletildi, dayanıklı asfaltı döküldü ve yol çizgi çalışması gerçekleştirilerek en iyi bir şekilde trafiğe açıldı.

Gerçekleştirilen çalışmaların ardından incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, üniversite yönetiminden kendilerine gelen talep doğrultusunda çalışmayı gerçekleştirdiklerini, daha önceden tek bir aracın dahi geçmekte zorlandığı yolda genişletme yapıldığını ve yolun dayanıklı asfalta kavuşturulduğunu belirtti.

Bölgede yakın zamanda diğer çevre yollarının da yapılacağını kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bölgede yoğun pansiyon, yurt ve apartın bulunduğunu, yine Mehmet Tönge Mahallesi ile Koçtepe Köyü bağlantılarının da bölgeden geçtiğini belirtti. Günaydın, “Yolumuzu üniversitemizi kullanan öğrenci ve akademisyen ile personellerimizin kullanımına en iyi şekilde sunmaya gayret ettik. Her şeyin en güzelini ve dayanıklısını yaptık. Bu yolumuzda hayırlı olsun” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.