Kurt, ‘Burdur Yatırımın ve Üretimin Merkezi Olacak’

19.01.2019 - 10:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kurt, ‘Burdur Yatırımın ve Üretimin Merkezi Olacak’

AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Burdur’un yatırım ve üretimde cazibe merkezi olması için projelerinin hazır olduğunu belirtti.
AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Burdur’un yatırım ve üretimde cazibe merkezi olması için projelerinin hazır olduğunu belirtti. Seçim çalışmalarına ara vermeden gece gündüz devam eden AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Burdur Organize Sanayi Bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların Organize Sanayi Bölgesinde yoğunlaştıran Deniz Kurt, fabrikaları tek tek ziyaret ediyor. Ziyaretleri esnasında işveren ve fabrika çalışanları ile görüşen Deniz Kurt, sorunlarını ve taleplerini bizzat dinledi.  Burdur’u Büyüyen Sanayi Şehri yapmak için projelerinin hazır olduğunu belirten AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt “Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren fabrikalarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde işverenlerimizin ve işçi kardeşlerimizin sorunlarını, taleplerini dinleyip istişarelerde bulunuyoruz. Yatırımcılar için Burdur’umuzun öncelikli İller arasında yer alması için çalışacağız. Daha fazla yatırımcı çekebilmek adına her türlü girişimde bulunacağız. Bu şehir için yatırım yapmak isteyen herkese gerekli kolaylıkları sağlamak bizim görevimiz olacak” dedi.  Burdur’un büyüyen bir sanayi şehri olması için gerekli çalışmaları gerçekleştirmeye gayret göstereceğini, yaptıkları ziyaretlerde ve işçi, işveren görüşmelerinin çok verimli geçtiğini vurgulayan Kurt, “Yapmış olduğumuz ziyaretlerde hem işverenlerimiz hem de işçi kardeşlerimiz bizlere samimi bir şekilde taleplerini iletiyorlar. Şehrimizin insanlarının şahsımdan ve Partimizden beklentilerini yerine getirebilmek için gece gündüz mücadele edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.  
AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Burdur’un yatırım ve üretimde cazibe merkezi olması için projelerinin hazır olduğunu belirtti.

AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Burdur’un yatırım ve üretimde cazibe merkezi olması için projelerinin hazır olduğunu belirtti.

Seçim çalışmalarına ara vermeden gece gündüz devam eden AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Burdur Organize Sanayi Bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların Organize Sanayi Bölgesinde yoğunlaştıran Deniz Kurt, fabrikaları tek tek ziyaret ediyor. Ziyaretleri esnasında işveren ve fabrika çalışanları ile görüşen Deniz Kurt, sorunlarını ve taleplerini bizzat dinledi. 

Burdur’u Büyüyen Sanayi Şehri yapmak için projelerinin hazır olduğunu belirten AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt “Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren fabrikalarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde işverenlerimizin ve işçi kardeşlerimizin sorunlarını, taleplerini dinleyip istişarelerde bulunuyoruz. Yatırımcılar için Burdur’umuzun öncelikli İller arasında yer alması için çalışacağız. Daha fazla yatırımcı çekebilmek adına her türlü girişimde bulunacağız. Bu şehir için yatırım yapmak isteyen herkese gerekli kolaylıkları sağlamak bizim görevimiz olacak” dedi.  Burdur’un büyüyen bir sanayi şehri olması için gerekli çalışmaları gerçekleştirmeye gayret göstereceğini, yaptıkları ziyaretlerde ve işçi, işveren görüşmelerinin çok verimli geçtiğini vurgulayan Kurt, “Yapmış olduğumuz ziyaretlerde hem işverenlerimiz hem de işçi kardeşlerimiz bizlere samimi bir şekilde taleplerini iletiyorlar. Şehrimizin insanlarının şahsımdan ve Partimizden beklentilerini yerine getirebilmek için gece gündüz mücadele edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.