KURALLARA UYMAYANLARA ETKİLİ OLARAK CEZA UYGULANACAK

Yaşam 14.05.2020 - 12:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KURALLARA UYMAYANLARA ETKİLİ OLARAK CEZA UYGULANACAK

KURALLARA UYMAYANLARA ETKİLİ OLARAK CEZA UYGULANACAK
Vali Hasan Şıldak, son günlerde dışarıdaki yoğunluğun, hareketliliğin hissedilir şekilde arttığının görüldüğünü vurgulayarak, salgın nedeniyle alınan tedbirlere uymayanlara etkili olarak idari para cezası yaptırımı uygulanacağını belirtti.   Her zaman belirttikleri üzere normalleşme sürecinde de tedbirlerin en hassas şekilde uygulanmaya devam etmesi gerektiğinin altını çizen Vali Şıldak, vatandaşlarımızın cezai yaptırımlarla karşılaşmaması için duyarlı davranarak tedbilere en hassas şekilde uymalarını bir kez daha rica etti.   Yaptığı paylaşımda sosyal mesafe, sokağa çıkma yasağı, araç içinde maske takılması, market, manav, pazar yeri, fırın, berber, kuaför ve benzeri yerlerdeki kurallar ile belirlenmiş olan diğer kurallara titizlikle uyulmasını isteyen Vali Şıldak, kural ihlali halinde etkili idari para cezası uygulanacağının bilinmesini istedi, sabır ve anlayış içinde hareket eden bütün hemşehrilerine de şükranlarını sunduğunu belirtti   Vali Şıldak yaptığı paylaşımda;   "Değerli Burdurlular,   Son günlerde İlimizdeki hareketliliğin arttığı, dışarıdaki yoğunluğun hissedilir ölçüde yükseldiği görülmektedir. Bunun yanı sıra, bazı alanlarda başta sosyal mesafe kuralı olmak üzere tedbirlerin ihlal edildiğine üzülerek şahit olmaktayız.    Her zaman belirttiğimiz gibi normalleşme sürecinde de tedbirleri uygulamaya devam etmemiz gerekiyor.    Bu nedenle;   Sosyal mesafe kuralı, Sokağa çıkma yasağı, Araç içinde maske takılmaması, Market, manav, pazar yeri, fırın, berber, kuaför ve benzeri yerlerdeki kurallara uyulmaması, Belirlenmiş olan diğer kuralların ihlali,   Durumlarında etkili olarak idari para cezası uygulanacaktır.    Vatandaşlarımızın bu yaptırımlarla karşılaşmaması için duyarlı davranarak tedbirlere uyum göstermelerini bir kez daha önemle hatırlatıyor, sabır ve anlayış içinde hareket eden bütün hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum." şeklinde ifadelere yer verdi.        
KURALLARA UYMAYANLARA ETKİLİ OLARAK CEZA UYGULANACAK
Vali Hasan Şıldak, son günlerde dışarıdaki yoğunluğun, hareketliliğin hissedilir şekilde arttığının görüldüğünü vurgulayarak, salgın nedeniyle alınan tedbirlere uymayanlara etkili olarak idari para cezası yaptırımı uygulanacağını belirtti.
 
Her zaman belirttikleri üzere normalleşme sürecinde de tedbirlerin en hassas şekilde uygulanmaya devam etmesi gerektiğinin altını çizen Vali Şıldak, vatandaşlarımızın cezai yaptırımlarla karşılaşmaması için duyarlı davranarak tedbilere en hassas şekilde uymalarını bir kez daha rica etti.
 
Yaptığı paylaşımda sosyal mesafe, sokağa çıkma yasağı, araç içinde maske takılması, market, manav, pazar yeri, fırın, berber, kuaför ve benzeri yerlerdeki kurallar ile belirlenmiş olan diğer kurallara titizlikle uyulmasını isteyen Vali Şıldak, kural ihlali halinde etkili idari para cezası uygulanacağının bilinmesini istedi, sabır ve anlayış içinde hareket eden bütün hemşehrilerine de şükranlarını sunduğunu belirtti
 
Vali Şıldak yaptığı paylaşımda;
 
"Değerli Burdurlular,
 
Son günlerde İlimizdeki hareketliliğin arttığı, dışarıdaki yoğunluğun hissedilir ölçüde yükseldiği görülmektedir. Bunun yanı sıra, bazı alanlarda başta sosyal mesafe kuralı olmak üzere tedbirlerin ihlal edildiğine üzülerek şahit olmaktayız. 
 
Her zaman belirttiğimiz gibi normalleşme sürecinde de tedbirleri uygulamaya devam etmemiz gerekiyor. 
 
Bu nedenle;
 
Sosyal mesafe kuralı,
Sokağa çıkma yasağı,
Araç içinde maske takılmaması,
Market, manav, pazar yeri, fırın, berber, kuaför ve benzeri yerlerdeki kurallara uyulmaması,
Belirlenmiş olan diğer kuralların ihlali,
 
Durumlarında etkili olarak idari para cezası uygulanacaktır. 
 
Vatandaşlarımızın bu yaptırımlarla karşılaşmaması için duyarlı davranarak tedbirlere uyum göstermelerini bir kez daha önemle hatırlatıyor, sabır ve anlayış içinde hareket eden bütün hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum." şeklinde ifadelere yer verdi.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.