Kulübün ismi 'Bucak Spor Kulübü' olarak değiştirildi

Spor 24.10.2019 - 14:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kulübün ismi 'Bucak Spor Kulübü' olarak değiştirildi

Bucak Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Başkanı Salih ŞİMŞEK, kulübün ismini ‘Bucak Spor Kulübü’ olarak değiştirmesine karar verdiklerini bildirdi.   Şimşek, yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında;                Olağan genel kurulda almış olduğunuz karar ile kulüp ismimizin diğer kuruluş ve dernekler ile karıştırıldığından dolayı ilçemizin ismine uygun Bucak Spor Kulübü olarak değiştirdik.  Kulübümüz 2017 yılında kuruldu, öncelikle tenis branşında faaliyet göstererek Bucak Tenis Takımı ile başarılarını tüm Türkiye duyurmuştur. Kulübümüzde tenis dışında Bocce, Vücut Geliştirme, Badminton, Oryantrig, Tekvando, Masa Tenisi, Voleybol, Okçuluk, Atletizm, Güreş, Judo, Satranç ve Boks olmak üzere 14 spor branşında faaliyet göstermekteyiz. Futbolda faaliyet göstermemekle birlikte ilçemizin gururu Bucak Oğuzhanspor’u destekliyoruz.   Kulüp bünyemizde tenis branşının dışında bu dönem yeni Basketbol Kız ve Erkek takımları oluşturulacaktır. Bucak Spor kulübü olarak 6-17 yaş arası çocuklarımıza gençlerimize, yaş aralıklarına göre 15’er kişilik özel gruplarda uzman antrenörler eşliğinde basketbolun tüm incelikleri ve hayatı boyunca gerekli olan sportif alışkanlıklarını öğreterek, tüm sporcularımıza lisanslı olarak takımlarda kendini gösterme şansı buluyor. Kış ve yaz basketbol kamplarıyla eğlenceli günler geçireceklerdir.   Çocuklarımızın fiziksel, zihinsel ve sosyal gelişimlerini tamamlamaları için 5-17 yaş arası spor yapmaları gerekmektedir. Bu yaşta kazılması gereken yetenek ve alışkanlıklar kazanıldığı takdirde bir daha telafi edilemez.   Spor sadece Sosyal bir aktivite değil, günümüz yaşam koşullarında çocuklarımız için bir zorunluluktur. Günümüz çocukları bizim çocukluğumuzdaki gibi hareketli ve aktif bir yaşam içinde değiller. Oyun oynayarak geçirmeleri gereken zamanın 5 katını TV ve Bilgisayar karşısında geçirmekteler. Çocuklarımızın oyun oynayacak alanların kalmaması ve Beden derslerinin de yetersizliği göz önüne alındığında neredeyse hiç hareket etmemekteler. Buna bağlı aşırı kilo alma, içine kapanıklık ve sosyalleşememe, daha sık hastalanma, Agresif ruh hali, arkadaşları ve öğretmenleri ile iyi ilişki kuramama gibi sağlık ve sosyal problemler ile karşılaşmaktayız.   Tüm bu sorunları karşılayacak ve çocuklarımızın tüm gelişimini destekleyecek onların spor yapmalarıdır.

Bucak Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Başkanı Salih ŞİMŞEK, kulübün ismini ‘Bucak Spor Kulübü’ olarak değiştirmesine karar verdiklerini bildirdi.

 

Şimşek, yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında;

               Olağan genel kurulda almış olduğunuz karar ile kulüp ismimizin diğer kuruluş ve dernekler ile karıştırıldığından dolayı ilçemizin ismine uygun Bucak Spor Kulübü olarak değiştirdik.  Kulübümüz 2017 yılında kuruldu, öncelikle tenis branşında faaliyet göstererek Bucak Tenis Takımı ile başarılarını tüm Türkiye duyurmuştur. Kulübümüzde tenis dışında Bocce, Vücut Geliştirme, Badminton, Oryantrig, Tekvando, Masa Tenisi, Voleybol, Okçuluk, Atletizm, Güreş, Judo, Satranç ve Boks olmak üzere 14 spor branşında faaliyet göstermekteyiz. Futbolda faaliyet göstermemekle birlikte ilçemizin gururu Bucak Oğuzhanspor’u destekliyoruz.

 

Kulüp bünyemizde tenis branşının dışında bu dönem yeni Basketbol Kız ve Erkek takımları oluşturulacaktır. Bucak Spor kulübü olarak 6-17 yaş arası çocuklarımıza gençlerimize, yaş aralıklarına göre 15’er kişilik özel gruplarda uzman antrenörler eşliğinde basketbolun tüm incelikleri ve hayatı boyunca gerekli olan sportif alışkanlıklarını öğreterek, tüm sporcularımıza lisanslı olarak takımlarda kendini gösterme şansı buluyor. Kış ve yaz basketbol kamplarıyla eğlenceli günler geçireceklerdir.

 

Çocuklarımızın fiziksel, zihinsel ve sosyal gelişimlerini tamamlamaları için 5-17 yaş arası spor yapmaları gerekmektedir. Bu yaşta kazılması gereken yetenek ve alışkanlıklar kazanıldığı takdirde bir daha telafi edilemez.

 

Spor sadece Sosyal bir aktivite değil, günümüz yaşam koşullarında çocuklarımız için bir zorunluluktur. Günümüz çocukları bizim çocukluğumuzdaki gibi hareketli ve aktif bir yaşam içinde değiller. Oyun oynayarak geçirmeleri gereken zamanın 5 katını TV ve Bilgisayar karşısında geçirmekteler. Çocuklarımızın oyun oynayacak alanların kalmaması ve Beden derslerinin de yetersizliği göz önüne alındığında neredeyse hiç hareket etmemekteler. Buna bağlı aşırı kilo alma, içine kapanıklık ve sosyalleşememe, daha sık hastalanma, Agresif ruh hali, arkadaşları ve öğretmenleri ile iyi ilişki kuramama gibi sağlık ve sosyal problemler ile karşılaşmaktayız.

 

Tüm bu sorunları karşılayacak ve çocuklarımızın tüm gelişimini destekleyecek onların spor yapmalarıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.