KÜÇÜK KIZ KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRADI

Gündem 01.03.2021 - 13:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KÜÇÜK KIZ KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRADI

Küçük Kız Burdur'da Sokak Köpeğinin Saldırısına Uğradı...
Arkadaşı ile oynamak evlerine misafir giden 10 yaşındaki Eylül Manav’a ve arkadaşına köpek saldırdı. Arkadaşının evinin bahçesinde oyun oynadıkları esnada küçük kızlara saldıran köpekten arkadaşı kaçarak kurtulurken, Eylül Manav arkadaşı kadar şanslı olamadı. Kaçarken yere düşen Eylül Manav’ın üzerine çullanan köpek talihsiz kızın kalça kısmında ve bacaklarında derin yaralar açtı. Onlarca köpeğin bulunduğu yerde, yalnızca bir köpeğin saldırması ise olası bir felaketin de önüne geçti.  Arkadaşının ailesinin müdahalesi ile zorla kurtarılan minik kız Burdur Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kalça kısmı parçalanan, bacaklarında da yaralar oluşan Eylül Manav geceyi hastane de geçirdi.   DEFALARCA ÇAĞRIDA BULUNMUŞTUK Yaşanan acı olay sonrasında ise ailenin feryadı Burdur Belediyesi ve Mahalle muhtarına oldu. Fevzi Çakmak Mahallesi KYK yanında ikamet eden Manav ailesinin minik kızları daha öncesinde de evlerinin orada sokak köpeklerinin saldırısına uğramıştı.  Yardım isteklerinin cevapsız kaldığını ifade eden anne Berna Manav, “Ne yazık ki uzun uğraşlar sonrasında Burdur Belediyesinden yalnızca bir kişi geldi iple yakaladığı bir köpeği götürdü. Diğerleri ne olacak dediğimiz ise ukala bir cevapla bizi geçiştirdi ve gitti” dedi.   KÖPEKLER AÇ DEĞİL Mahallelerinde bulunan köpeklerin aç olduğu için saldırdığına inanmıyoruz diyen anne Berna Manav, “Köpekler aç olduğu için saldırabileceği yönünde cevaplar aldık. Ancak mahallemizin her köşesinde sokak canlıları için yemler ve içme suları mevcut. Aç kalmaları mümkün değil. Ancak köpekler ne yazı ki saldırgan ve toplatılarak rehabilite edilmeleri gerekiyor.” dedi.   HUKUKİ MÜCADELE BAŞLATACAĞIM “Biz hayvan sever bir aileyiz diyen” anne Berna Manav, “Biz evimizde köpek besliyoruz ve sokak canlılarına karşı bir düşmanlığımız yok. Ancak yaşadığımız bu kötü olay neticesinde kızımın psikolojisi bozuldu. Her köpek havlaması duyduğunda gözyaşlarına boğularak, büyük korkular yaşıyor” dedi.  Manav, bugüne kadar defalarca çağrıda bulunup yardım istemesine karşı, duyarsız ve vurdum duymaz tavır sergileyen yetkililer hakkında hukuki mücadele başlatacağını ifade etti.  
Küçük Kız Burdur'da Sokak Köpeğinin Saldırısına Uğradı...

Arkadaşı ile oynamak evlerine misafir giden 10 yaşındaki Eylül Manav’a ve arkadaşına köpek saldırdı. Arkadaşının evinin bahçesinde oyun oynadıkları esnada küçük kızlara saldıran köpekten arkadaşı kaçarak kurtulurken, Eylül Manav arkadaşı kadar şanslı olamadı. Kaçarken yere düşen Eylül Manav’ın üzerine çullanan köpek talihsiz kızın kalça kısmında ve bacaklarında derin yaralar açtı. Onlarca köpeğin bulunduğu yerde, yalnızca bir köpeğin saldırması ise olası bir felaketin de önüne geçti.  Arkadaşının ailesinin müdahalesi ile zorla kurtarılan minik kız Burdur Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kalça kısmı parçalanan, bacaklarında da yaralar oluşan Eylül Manav geceyi hastane de geçirdi.

 

DEFALARCA ÇAĞRIDA BULUNMUŞTUK

Yaşanan acı olay sonrasında ise ailenin feryadı Burdur Belediyesi ve Mahalle muhtarına oldu. Fevzi Çakmak Mahallesi KYK yanında ikamet eden Manav ailesinin minik kızları daha öncesinde de evlerinin orada sokak köpeklerinin saldırısına uğramıştı.  Yardım isteklerinin cevapsız kaldığını ifade eden anne Berna Manav, “Ne yazık ki uzun uğraşlar sonrasında Burdur Belediyesinden yalnızca bir kişi geldi iple yakaladığı bir köpeği götürdü. Diğerleri ne olacak dediğimiz ise ukala bir cevapla bizi geçiştirdi ve gitti” dedi.

 

KÖPEKLER AÇ DEĞİL

Mahallelerinde bulunan köpeklerin aç olduğu için saldırdığına inanmıyoruz diyen anne Berna Manav, “Köpekler aç olduğu için saldırabileceği yönünde cevaplar aldık. Ancak mahallemizin her köşesinde sokak canlıları için yemler ve içme suları mevcut. Aç kalmaları mümkün değil. Ancak köpekler ne yazı ki saldırgan ve toplatılarak rehabilite edilmeleri gerekiyor.” dedi.

 

HUKUKİ MÜCADELE BAŞLATACAĞIM

“Biz hayvan sever bir aileyiz diyen” anne Berna Manav, “Biz evimizde köpek besliyoruz ve sokak canlılarına karşı bir düşmanlığımız yok. Ancak yaşadığımız bu kötü olay neticesinde kızımın psikolojisi bozuldu. Her köpek havlaması duyduğunda gözyaşlarına boğularak, büyük korkular yaşıyor” dedi.  Manav, bugüne kadar defalarca çağrıda bulunup yardım istemesine karşı, duyarsız ve vurdum duymaz tavır sergileyen yetkililer hakkında hukuki mücadele başlatacağını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.