KRİYOTERAPİ TEDAVİSİ KAŞ DEVLET HASTANES'İNDE

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2014 - 15:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KRİYOTERAPİ TEDAVİSİ KAŞ DEVLET HASTANES'İNDE

KRİYOTERAPİ TEDAVİSİ KAŞ DEVLET HASTANES'İNDE UYGULANMAYA BAŞLANDI
 Antalya’nın Kaş Devlet Hastanesinde Kriyoterapi (Dondurma Tedavisi) uygulaması başladı. Kaş Devlet Hastanesinde Siğil, güneş lekesi, siğile benzeyen deri yüzeyi kanser dışı büyümeler, güneş kızarıkları ve nasırlarda etkili olan Kriyoterapi yöntemi uygulanmaya başladı. Bir hayırseverin bağışladığı cihaz ile kısa sürede ağrısız ve güvenli bir şekilde lezyonlarda belirgin bir iyileşme görüldüğünü ifade Kaş Devlet Hastanesi Başhekimi ve Cildiye Uzmanı Dr. Hüseyin Cahit Ülker, uygulamanın temelinde sıvı nitrojenin olduğunu kaydetti. Hastanın ihtiyacı kadar olan miktarı 20 litrelik sıvı nitrojen tankından kriyoterapi el cihazına aktarıp deri bölgesine uygulandığını belirten Dr. Ülker üç ya da dört seansta gözle görülür bir iyileşmenin olduğunu söyledi.
KRİYOTERAPİ TEDAVİSİ KAŞ DEVLET HASTANES'İNDE UYGULANMAYA BAŞLANDI

 Antalya’nın Kaş Devlet Hastanesinde Kriyoterapi (Dondurma Tedavisi) uygulaması başladı. 
Kaş Devlet Hastanesinde Siğil, güneş lekesi, siğile benzeyen deri yüzeyi kanser dışı büyümeler, güneş kızarıkları ve nasırlarda etkili olan Kriyoterapi yöntemi uygulanmaya başladı. Bir hayırseverin bağışladığı cihaz ile kısa sürede ağrısız ve güvenli bir şekilde lezyonlarda belirgin bir iyileşme görüldüğünü ifade Kaş Devlet Hastanesi Başhekimi ve Cildiye Uzmanı Dr. Hüseyin Cahit Ülker, uygulamanın temelinde sıvı nitrojenin olduğunu kaydetti. Hastanın ihtiyacı kadar olan miktarı 20 litrelik sıvı nitrojen tankından kriyoterapi el cihazına aktarıp deri bölgesine uygulandığını belirten Dr. Ülker üç ya da dört seansta gözle görülür bir iyileşmenin olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.