Koronavirüsten korunuyoruz derken zulüm mü yapılıyor ?

Gündem 14.04.2020 - 15:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Koronavirüsten korunuyoruz derken zulüm mü yapılıyor ?

Koronavirüsten korunuyoruz derken zulüm mü yapılıyor ?
Burdur’da Uzay Çatı altında Salı günleri kurulan halk pazarının etrafı koronavirüs tedbirleri kapsamında polis bariyerleri ile çevrildi ve pazara alışveriş için gelen vatandaşlar giriş için tek kapıya yönlendirildi. Girişte ateşleri ölçülen vatandaşlar Belediyenin kurduğu dezenfeksiyon tünelinden geçtikten sonra pazara girebildi. Ekiplerin sürekli olarak vatandaşları sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarmalarına rağmen zaman zaman vatandaşlar sosyel mesafe kurallarını hiçe saydı. Vatandaşlar Pazara girmek için yaklaşık 1 km lik kuyruk oluşturdu. Bazı vatandaşlar duruma isyan etti. Ekipler vatandaşlara alışverişlerini 15 dakikada bitirmeleri konusunda uyarıda bulundu. Maskesiz gelenlere Belediye ekipleri tarafından maske dağıtıldı. Burdur Valiliğini aldığı kararla pazaryerindeki esnaf kadar vatandasın içeriye alınması uzun kuyruklara sebeb oldu.     Kaynak:Burdur Yeni Gün 
Koronavirüsten korunuyoruz derken zulüm mü yapılıyor ?

Burdur’da Uzay Çatı altında Salı günleri kurulan halk pazarının etrafı koronavirüs tedbirleri kapsamında polis bariyerleri ile çevrildi ve pazara alışveriş için gelen vatandaşlar giriş için tek kapıya yönlendirildi.
Girişte ateşleri ölçülen vatandaşlar Belediyenin kurduğu dezenfeksiyon tünelinden geçtikten sonra pazara girebildi.
Ekiplerin sürekli olarak vatandaşları sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarmalarına rağmen zaman zaman vatandaşlar sosyel mesafe kurallarını hiçe saydı.
Vatandaşlar Pazara girmek için yaklaşık 1 km lik kuyruk oluşturdu. Bazı vatandaşlar duruma isyan etti. Ekipler vatandaşlara alışverişlerini 15 dakikada bitirmeleri konusunda uyarıda bulundu. Maskesiz gelenlere Belediye ekipleri tarafından maske dağıtıldı.

Burdur Valiliğini aldığı kararla pazaryerindeki esnaf kadar vatandasın içeriye alınması uzun kuyruklara sebeb oldu.

 

 

Kaynak:Burdur Yeni Gün 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.