Koro Şefi Serin’in anısına ‘Ayrılığın Dilinden’ konseri

11.03.2019 - 18:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Koro Şefi Serin’in anısına ‘Ayrılığın Dilinden’ konseri

Burdur Belediyesi ve Burdur Müzik ve Folklor Derneği Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından hazırlanan Koro Şefi Musa Kutlu’nun yönettiği ‘Ayrılığın Dilinden’ konseri MAKÜ Konferans ve Sergi Salonunda dinleyicileriyle buluştu.
Burdur Belediyesi ve Burdur Müzik ve Folklor Derneği Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından hazırlanan Koro Şefi Musa Kutlu’nun yönettiği ‘Ayrılığın Dilinden’ konseri MAKÜ Konferans ve Sergi Salonunda dinleyicileriyle buluştu. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Türk Sanat Müziği Korosu Koro Şefi Mehmet Serin’in anısına düzenlenen Konserde Konuk Sanatçı Melihat Gülses sahne aldı. Hayatını kaybeden Koro Şefi Mehmet Serin’i anan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Çok uzun yıllardan beri bunu gelenek haline getirmiş, rahmetle andığımız sevgili Mehmet Serin amcamızın sırtını bize dönüp, şurada koro yönettiği günlerini dün gibi anımsıyorum. Mekânı cennet olsun, çok emeği vardır onun da bu koroda. Bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum kendisini. Sanatın, sporun ve hayata dair ne varsa insan ihtiyacı olan her şeyin, belediyecilik içersinde olması gerektiğine inanarak bu görevi bugüne kadar yapmaya gayret gösterdik. Koromuzun yıllardan beridir gelenek haline getirdiği bu konserler ve derneğimizin de yürüttüğü bu tür faaliyetlerde hiçbir şekilde geri kalmasını istemedik. Hatta üzerine bir taş daha nasıl koyabiliriz? Gayretiyle, birlikte biz de beş yıldır görevimiz içersinde bunu kendimize görev edinmiştik. Emeklerine sağlık koromuz bir gönüllü ordusu. Her şeyden önce kendilerine teşekkür ediyoruz. Her fırsatta da söylüyoruz. Bizim iki saat keyifle izlediğimiz bu seyir, onların neredeyse 6 aylık emeğinin karşılığı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Burdur Belediyesi ve Burdur Müzik ve Folklor Derneği Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından hazırlanan Koro Şefi Musa Kutlu’nun yönettiği ‘Ayrılığın Dilinden’ konseri MAKÜ Konferans ve Sergi Salonunda dinleyicileriyle buluştu.

Burdur Belediyesi ve Burdur Müzik ve Folklor Derneği Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından hazırlanan Koro Şefi Musa Kutlu’nun yönettiği ‘Ayrılığın Dilinden’ konseri MAKÜ Konferans ve Sergi Salonunda dinleyicileriyle buluştu. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Türk Sanat Müziği Korosu Koro Şefi Mehmet Serin’in anısına düzenlenen Konserde Konuk Sanatçı Melihat Gülses sahne aldı.

Hayatını kaybeden Koro Şefi Mehmet Serin’i anan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Çok uzun yıllardan beri bunu gelenek haline getirmiş, rahmetle andığımız sevgili Mehmet Serin amcamızın sırtını bize dönüp, şurada koro yönettiği günlerini dün gibi anımsıyorum. Mekânı cennet olsun, çok emeği vardır onun da bu koroda. Bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum kendisini. Sanatın, sporun ve hayata dair ne varsa insan ihtiyacı olan her şeyin, belediyecilik içersinde olması gerektiğine inanarak bu görevi bugüne kadar yapmaya gayret gösterdik. Koromuzun yıllardan beridir gelenek haline getirdiği bu konserler ve derneğimizin de yürüttüğü bu tür faaliyetlerde hiçbir şekilde geri kalmasını istemedik. Hatta üzerine bir taş daha nasıl koyabiliriz? Gayretiyle, birlikte biz de beş yıldır görevimiz içersinde bunu kendimize görev edinmiştik. Emeklerine sağlık koromuz bir gönüllü ordusu. Her şeyden önce kendilerine teşekkür ediyoruz. Her fırsatta da söylüyoruz. Bizim iki saat keyifle izlediğimiz bu seyir, onların neredeyse 6 aylık emeğinin karşılığı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.