KORKUTELİ ZİRAAT ODASI ÇİFTÇİLERİ UYARDI

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2013 - 13:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KORKUTELİ ZİRAAT ODASI ÇİFTÇİLERİ UYARDI

ANTALYA (İHA)- Korkuteli Ziraat Odası, çiftçilere SMS göndererek 2013 yılı Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Desteği ile Sertifikalı Tohum Kullanım Desteği başvuru sürelerinin 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle sona ereceğini belirtti.
Korkuteli Ziraat Odası, çiftçilere SMS göndererek 2013 yılı Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Desteği ile Sertifikalı Tohum Kullanım Desteği başvuru sürelerinin 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle sona ereceğini belirtti.Korkuteli Ziraat Odası Başkanı Musa Fikri Büyükçetin, çiftçileri SMS ile 2013 yılı Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Desteği ile Sertifikalı Tohum Kullanım Desteği başvuruları konusunda uyardıklarını söyledi. 14 Mayıs 2013 tarihinde başlayan destekleme müracaat süresinin 31 Aralık 2013 tarihinde sona erdiğini belirten Büyükçetin, “2013 Yılında ÇKS kaydını güncellemeyen ve Mazot, kimyevi gübre ve toprak analizi desteği dilekçesi vermeyen çiftçilerimizin desteklemeden faydalanabilmeleri için son başvuru tarihine kadar Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı oldukları İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerimize başvuru yapmaları gerekmektedir” dedi.Büyükçetin, “Çiftçilerimizin mağdur olmamaları için 31 Aralık 2013 tarihine kadar Çiftçi Kayıt Sistemine ilişkin güncellemelerini ve kayıtlarını yapmaları, Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Desteği ile Sertifikalı Tohum Kullanım Desteği başvurularını yapmaları gerekmektedir” diye konuştu.
ANTALYA (İHA)- Korkuteli Ziraat Odası, çiftçilere SMS göndererek 2013 yılı Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Desteği ile Sertifikalı Tohum Kullanım Desteği başvuru sürelerinin 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle sona ereceğini belirtti.

Korkuteli Ziraat Odası, çiftçilere SMS göndererek 2013 yılı Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Desteği ile Sertifikalı Tohum Kullanım Desteği başvuru sürelerinin 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle sona ereceğini belirtti.
Korkuteli Ziraat Odası Başkanı Musa Fikri Büyükçetin, çiftçileri SMS ile 2013 yılı Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Desteği ile Sertifikalı Tohum Kullanım Desteği başvuruları konusunda uyardıklarını söyledi. 14 Mayıs 2013 tarihinde başlayan destekleme müracaat süresinin 31 Aralık 2013 tarihinde sona erdiğini belirten Büyükçetin, “2013 Yılında ÇKS kaydını güncellemeyen ve Mazot, kimyevi gübre ve toprak analizi desteği dilekçesi vermeyen çiftçilerimizin desteklemeden faydalanabilmeleri için son başvuru tarihine kadar Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı oldukları İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerimize başvuru yapmaları gerekmektedir” dedi.
Büyükçetin, “Çiftçilerimizin mağdur olmamaları için 31 Aralık 2013 tarihine kadar Çiftçi Kayıt Sistemine ilişkin güncellemelerini ve kayıtlarını yapmaları, Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Desteği ile Sertifikalı Tohum Kullanım Desteği başvurularını yapmaları gerekmektedir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.