Korkuteli MHP ilçe yönetimi fesih edildi

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2016 - 12:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Korkuteli MHP ilçe yönetimi fesih edildi

Antalya Korkuteli MHP ilçe yönetimi fesih edildi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Korkuteli İlçe Başkanı Süleyman Yıldız ve yönetim kurulu genel merkez tarafından görevden alındı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin imzalı kararda, "Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. maddesine göre Antalya ili Korkuteli ilçe teşkilatı yönetim kurulunun feshine karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi. Bu durumun beklenen bir gelişme olduğunu ancak zamanlamanın yanlış olduğunu kaydeden Süleyman Yıldız, “Bana bu güne kadar destek veren Belediye Başkanı Hasan Gökce’ye, partililerime, Belediye meclis üyelerime, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Görevden alındık ama içimizdeki ülkücülüğümüzü kimse alamaz. Mücadelemizi bırakmıyoruz” dedi.
Antalya Korkuteli MHP ilçe yönetimi fesih edildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Korkuteli İlçe Başkanı Süleyman Yıldız ve yönetim kurulu genel merkez tarafından görevden alındı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin imzalı kararda, "Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. maddesine göre Antalya ili Korkuteli ilçe teşkilatı yönetim kurulunun feshine karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Bu durumun beklenen bir gelişme olduğunu ancak zamanlamanın yanlış olduğunu kaydeden Süleyman Yıldız, “Bana bu güne kadar destek veren Belediye Başkanı Hasan Gökce’ye, partililerime, Belediye meclis üyelerime, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Görevden alındık ama içimizdeki ülkücülüğümüzü kimse alamaz. Mücadelemizi bırakmıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.