Korkmaz: "Önemli olan turu geçmekti"

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2018 - 09:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Korkmaz: "Önemli olan turu geçmekti"

"Zor bir maç oldu ama burada önemli olan turu geçmekti"
- Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz: - "Zor bir maç oldu ama burada önemli olan turu geçmekti" Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, zor bir maç olmasına rağmen önemli olanın turu geçmek olduğunu söyledi. Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda Antalyaspor, TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Yomraspor'u normal süresi ve uzatmaları berabere biten maçta penaltı atışları sonucu 3-0 yenerek tur atladı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maçı kazanmak için oyuncularının sahada çok iyi mücadele ettiğini söyledi. Oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik eden Korkmaz, "Oyuncularım turu geçmek için çok uğraştılar. Ama futbolda hakem düdüğü çalmadan maç bitmiyor. Oyuncularımı bu yüzden kutluyorum. Maçın son düdüğüne kadar iyi mücadele ettiler. Sonunda penaltıya kaldık. Kalecimiz Ferhat'ta kurtarışlarıyla bize turu geçirdi. Zor bir maç oldu ama burada önemli olan turu geçmekti" dedi.
"Zor bir maç oldu ama burada önemli olan turu geçmekti"

- Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz:

- "Zor bir maç oldu ama burada önemli olan turu geçmekti"

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, zor bir maç olmasına rağmen önemli olanın turu geçmek olduğunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda Antalyaspor, TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Yomraspor'u normal süresi ve uzatmaları berabere biten maçta penaltı atışları sonucu 3-0 yenerek tur atladı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maçı kazanmak için oyuncularının sahada çok iyi mücadele ettiğini söyledi.

Oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik eden Korkmaz, "Oyuncularım turu geçmek için çok uğraştılar. Ama futbolda hakem düdüğü çalmadan maç bitmiyor. Oyuncularımı bu yüzden kutluyorum. Maçın son düdüğüne kadar iyi mücadele ettiler. Sonunda penaltıya kaldık. Kalecimiz Ferhat'ta kurtarışlarıyla bize turu geçirdi. Zor bir maç oldu ama burada önemli olan turu geçmekti" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.