Konyaaltında öğrencilere dolu dolu tatil

Çocuk 18.06.2018 - 09:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Konyaaltında öğrencilere dolu dolu tatil

2017-2018 eğitim öğretim yılının tatile girmesiyle birlikte Konyaaltında tatil heyecanı başladı. Konyaaltı Belediyesi Yaz Spor Okulu, 2 Temmuz Pazartesi başlayacak
Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesinde açılan Konyaaltı Yaz Spor Okulu, bu yıl da yüzlerce öğrenciyle dolu dizgin start alacak. Konyaaltı Belediyesi Yaz Spor Okulunda uzman eğitmenler eşliğinde keman, gitar, bale, seramik, resim, halk oyunları, İngilizce, Rusça, çocuk jimnastiği, basketbol, tenis, futbol, okçuluk, judo, wushu, masa tenisi, mangala ve zumba branşlarında kurslar düzenleniyor. Kurslar KONSEM Liman ve Gürsu Şubeleri, Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi, Konyaaltı Belediyesi Atatürk Stadyumu, Konyaaltı Belediyesi Tenis Kortları ve Sporland tesislerinde gerçekleştiriliyor. 20 branşta 81 ayrı grupta açılacak olan Konyaaltı Belediyesi Yaz Spor Okulu 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacak ve  31 Ağustos Cuma günü kapanış töreniyle son bulacak.   Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2017-2018 eğitim öğretim yılının son ders zili ile birlikte binlerce öğrencinin yaz tatiline girdiğini söyledi. Öğrencileri Konyaaltı’nda dolu dolu bir yaz tatili geçirmelerini istediklerini dile getiren Muhittin Böcek, her yıl Yaz Spor Okulu ile yüzlerce öğrenciye farklı branşlarda eğitim verdiklerini söyledi.   Başkan Muhittin Böcek: “Okulların tatile girmesiyle birlikte çocuklarımızın hem eğlenebilecekleri hem de sevdikleri bronşlarda kendilerini geliştirebilecekleri kurslar açıyoruz. Konyaaltı Belediyesi Yaz Spor Okulları ile çocuklarımızın sporu sevmelerini amaçlıyoruz. Bu yıl branş sayımızı artırdık. 20 branşta 81 ayrı grupta kurs açıyoruz” dedi.
2017-2018 eğitim öğretim yılının tatile girmesiyle birlikte Konyaaltında tatil heyecanı başladı. Konyaaltı Belediyesi Yaz Spor Okulu, 2 Temmuz Pazartesi başlayacak

Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesinde açılan Konyaaltı Yaz Spor Okulu, bu yıl da yüzlerce öğrenciyle dolu dizgin start alacak. Konyaaltı Belediyesi Yaz Spor Okulunda uzman eğitmenler eşliğinde keman, gitar, bale, seramik, resim, halk oyunları, İngilizce, Rusça, çocuk jimnastiği, basketbol, tenis, futbol, okçuluk, judo, wushu, masa tenisi, mangala ve zumba branşlarında kurslar düzenleniyor. Kurslar KONSEM Liman ve Gürsu Şubeleri, Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi, Konyaaltı Belediyesi Atatürk Stadyumu, Konyaaltı Belediyesi Tenis Kortları ve Sporland tesislerinde gerçekleştiriliyor. 20 branşta 81 ayrı grupta açılacak olan Konyaaltı Belediyesi Yaz Spor Okulu 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacak ve  31 Ağustos Cuma günü kapanış töreniyle son bulacak.

 

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2017-2018 eğitim öğretim yılının son ders zili ile birlikte binlerce öğrencinin yaz tatiline girdiğini söyledi. Öğrencileri Konyaaltı’nda dolu dolu bir yaz tatili geçirmelerini istediklerini dile getiren Muhittin Böcek, her yıl Yaz Spor Okulu ile yüzlerce öğrenciye farklı branşlarda eğitim verdiklerini söyledi.

 

Başkan Muhittin Böcek: “Okulların tatile girmesiyle birlikte çocuklarımızın hem eğlenebilecekleri hem de sevdikleri bronşlarda kendilerini geliştirebilecekleri kurslar açıyoruz. Konyaaltı Belediyesi Yaz Spor Okulları ile çocuklarımızın sporu sevmelerini amaçlıyoruz. Bu yıl branş sayımızı artırdık. 20 branşta 81 ayrı grupta kurs açıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.