Konyaaltı THM Korosu’ndan muhteşem konser

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2018 - 14:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Konyaaltı THM Korosu’ndan muhteşem konser

Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korusu, “Türkü Türkü Türkiyem” konseriyle izleyenlerin büyük beğenisini topladı.
Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu “Türkü Türkü Türkiyem” konseriyle sahne aldı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın izlediği konser, Yiğit Aktı’nın şefliğinde gerçekleştirildi. Salonu hınca hınç dolduran türkü severler, konseri büyük beğeniyle izledi. Burcu Yamaner’in konuk sanatçı olarak sahna aldığı konserde, 15 eser seslendirildi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, konuk sanatçı Burcu Yamaner ve şef Yiğit Aktı’ya konser anısına çiçek takdim etti. Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi THM Korosunun her yıl birbirinden özel konserlere imza attığını belirterek, sanata ve sanatçıya olan desteklerinin her zaman süreceğini söyledi.
Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korusu, “Türkü Türkü Türkiyem” konseriyle izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu “Türkü Türkü Türkiyem” konseriyle sahne aldı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın izlediği konser, Yiğit Aktı’nın şefliğinde gerçekleştirildi. Salonu hınca hınç dolduran türkü severler, konseri büyük beğeniyle izledi.

Burcu Yamaner’in konuk sanatçı olarak sahna aldığı konserde, 15 eser seslendirildi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, konuk sanatçı Burcu Yamaner ve şef Yiğit Aktı’ya konser anısına çiçek takdim etti. Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi THM Korosunun her yıl birbirinden özel konserlere imza attığını belirterek, sanata ve sanatçıya olan desteklerinin her zaman süreceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.