Konyaaltı’nda sokak hayvanları için vantilatör

Yaşam 11.07.2017 - 15:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Konyaaltı’nda sokak hayvanları için vantilatör

Antalya- Konyaaltı’nda sokak hayvanları için vantilatör
Antalya'da hissedilen hava sıcaklığının 45 dereceyi bulmasıyla beraber Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki kedi ve köpekler vantilatör ve su ile serinliyor. Antalya'da yüksek sıcaklıklar insanlar kadar hayvanları da olumsuz etkiliyor. Hava sıcaklığının 45 dereceye ulaştığı Antalya'da özellikle sokak hayvanları çaresiz sıcağa teslim oluyor. Konyaaltı'nda yaşayan sokak hayvanları için ise işler biraz farklı. Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık Rehabilitasyonu Merkezi'nde barınan kedi ve köpekler, sıcak havadan vantilatör yardımıyla korunuyor. Her saat başı su ile ıslatılan yuvalar da serin şekilde günü tamamlıyorlar. “Hayvanlar sıcaktan çabuk etkileniyor” Hayvanların sıcaktan çok çabuk etkilendiğini bu nedenle çeşitli yöntemlerle onları serinletmeye çalıştıklarını söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Hayvanlar, barınak görevlilerin geniş kaplara koyduğu suyla serinliyor. Bununla birlikte her saat başı kaldıkları yuvalar suyla ıslatılıyor. Barınak içeresinde serin hava akımı sağlayan vantilatörler de hayvanlar günü ferah bir şekilde geçiriyor" dedi. Her sokak hayvanın bu kadar şanslı olmadığını da dile getiren Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi ekiplerinin parklara kedi ve köpekler için su ve mama kapları yerleştirdiklerini, bu kapların her gün ekipler tarafından kontrollerinin yapıldığını söyledi.
Antalya- Konyaaltı’nda sokak hayvanları için vantilatör

Antalya'da hissedilen hava sıcaklığının 45 dereceyi bulmasıyla beraber Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki kedi ve köpekler vantilatör ve su ile serinliyor.

Antalya'da yüksek sıcaklıklar insanlar kadar hayvanları da olumsuz etkiliyor. Hava sıcaklığının 45 dereceye ulaştığı Antalya'da özellikle sokak hayvanları çaresiz sıcağa teslim oluyor. Konyaaltı'nda yaşayan sokak hayvanları için ise işler biraz farklı. Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık Rehabilitasyonu Merkezi'nde barınan kedi ve köpekler, sıcak havadan vantilatör yardımıyla korunuyor. Her saat başı su ile ıslatılan yuvalar da serin şekilde günü tamamlıyorlar.

“Hayvanlar sıcaktan çabuk etkileniyor”

Hayvanların sıcaktan çok çabuk etkilendiğini bu nedenle çeşitli yöntemlerle onları serinletmeye çalıştıklarını söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Hayvanlar, barınak görevlilerin geniş kaplara koyduğu suyla serinliyor. Bununla birlikte her saat başı kaldıkları yuvalar suyla ıslatılıyor. Barınak içeresinde serin hava akımı sağlayan vantilatörler de hayvanlar günü ferah bir şekilde geçiriyor" dedi.

Her sokak hayvanın bu kadar şanslı olmadığını da dile getiren Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi ekiplerinin parklara kedi ve köpekler için su ve mama kapları yerleştirdiklerini, bu kapların her gün ekipler tarafından kontrollerinin yapıldığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.