Konyaaltı’nda kırsal mahallelere sosyal tesis

Gündem 27.06.2018 - 11:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Konyaaltı’nda kırsal mahallelere sosyal tesis

Konyaaltı’nda kırsal mahallelere yatırım çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 4 mahalleye ‘Sosyal Etkinlik Alanı’ yapımı için ihale sürecini tamamladıklarını bildirdi.   Modern kent yapısı anlayışını İlçe’nin her noktasına taşıyan Konyaaltı Belediyesi, yayla mahallelerinde asfalt çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Konyaaltı Belediyesi, bununla birlikte şimdide kırsal mahallelere sosyal donatı alanları inşa ediyor. 2014 Yerel Seçimleri öncesi söz verdikleri projeleri bir bir hayata geçirdiklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kırsal mahallelere ‘Sosyal Etkinlik Alanı’ yapımı için ihale sürecini tamamladıklarını söyledi.   4 MAHALLEYE SOSYAL TESİS İlçe sınırları içerisinde yer alan kırsal mahallelere yatırımların devam ettiğini ifade eden Başkan Muhittin Böcek, Bahtılı, Hacısekiler, Karatepe ve Geyikbayırı Mahallelerine ‘Sosyal Etkinlik Alanı’ inşa edeceklerini bildirdi. Bu mahallelere inşa edilecek ‘Sosyal Etkinlik Alanı Projesi’nin ihale sürecini tamamladıklarını dile getiren Başkan Böcek, 2 milyon 800 bin lira bedelle inşa edilecek olan projeye 10 gün içinde başlanılacağını kaydetti.   4 AYDA TAMAMLANACAK Başkan Böcek şöyle konuştu; “Çevre mahallelerinde kullanımına açık olacak olan Sosyal Etkinlik Alanı Projesini, Bahtılı Mahallesinde 1500, Karatepe ve Geyikbayırı Mahallelerinde 1350, Hacısekiler Mahallesinde ise 1000 metrekare alan üzerine inşa edeceğiz. Çevre düzenlemesi tamamlanmış şekilde teslim edeceğimiz modern sosyal tesislerimizde bölge halkımız düğün, nişan, mevlit gibi etkinliklerini yapabilecekler. 4 mahalleye inşa edeceğimiz bu tesisleri 4 ay gibi kısa bir süre içinde tamamlayıp hizmete açacağız. Şimdiden tüm mahalle sakinlerimize hayırlı olsun”

Konyaaltı’nda kırsal mahallelere yatırım çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 4 mahalleye ‘Sosyal Etkinlik Alanı’ yapımı için ihale sürecini tamamladıklarını bildirdi.

 

Modern kent yapısı anlayışını İlçe’nin her noktasına taşıyan Konyaaltı Belediyesi, yayla mahallelerinde asfalt çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. Konyaaltı Belediyesi, bununla birlikte şimdide kırsal mahallelere sosyal donatı alanları inşa ediyor. 2014 Yerel Seçimleri öncesi söz verdikleri projeleri bir bir hayata geçirdiklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kırsal mahallelere ‘Sosyal Etkinlik Alanı’ yapımı için ihale sürecini tamamladıklarını söyledi.

 

4 MAHALLEYE SOSYAL TESİS

İlçe sınırları içerisinde yer alan kırsal mahallelere yatırımların devam ettiğini ifade eden Başkan Muhittin Böcek, Bahtılı, Hacısekiler, Karatepe ve Geyikbayırı Mahallelerine ‘Sosyal Etkinlik Alanı’ inşa edeceklerini bildirdi. Bu mahallelere inşa edilecek ‘Sosyal Etkinlik Alanı Projesi’nin ihale sürecini tamamladıklarını dile getiren Başkan Böcek, 2 milyon 800 bin lira bedelle inşa edilecek olan projeye 10 gün içinde başlanılacağını kaydetti.

 

4 AYDA TAMAMLANACAK

Başkan Böcek şöyle konuştu; “Çevre mahallelerinde kullanımına açık olacak olan Sosyal Etkinlik Alanı Projesini, Bahtılı Mahallesinde 1500, Karatepe ve Geyikbayırı Mahallelerinde 1350, Hacısekiler Mahallesinde ise 1000 metrekare alan üzerine inşa edeceğiz. Çevre düzenlemesi tamamlanmış şekilde teslim edeceğimiz modern sosyal tesislerimizde bölge halkımız düğün, nişan, mevlit gibi etkinliklerini yapabilecekler. 4 mahalleye inşa edeceğimiz bu tesisleri 4 ay gibi kısa bir süre içinde tamamlayıp hizmete açacağız. Şimdiden tüm mahalle sakinlerimize hayırlı olsun”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.