Konyaaltı'nda 14 Şubat'ta 14 nikah

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2019 - 09:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Konyaaltı'nda 14 Şubat'ta 14 nikah

Konyaaltı'nda 14 Şubat'ta 14 nikah
Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü anlamlı kılmak isteyen çiftin nikah akdini gerçekleştirdi.   14 Şubat Sevgililer Günü'nü anlamlı kılmak isteyen çiftler bugün soluğu nikah salonlarında aldı. Konyaaltı Belediyesi nikah salonu en yoğun günlerinden birini yaşadı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Konyaaltı Belediyesi'nde 14 çiftin nikahı kıyıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'te bu günü anlamlı kılmak isteyen çiftlerden Emre Konukcu ve Göksu Güder'in nikah akdini gerçekleştirdi.   Başkan Böcek, Konukcu ve Güder çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, ailelerini tebrik etti. Başkan Muhittin Böcek, “14 Şubat Sevgililer Günü çok özel ve anlamlı bir gündür. Bu günde belediyemizde 14 çiftin nikahını kıydık” dedi.
Konyaaltı'nda 14 Şubat'ta 14 nikah

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü anlamlı kılmak isteyen çiftin nikah akdini gerçekleştirdi.

 

14 Şubat Sevgililer Günü'nü anlamlı kılmak isteyen çiftler bugün soluğu nikah salonlarında aldı. Konyaaltı Belediyesi nikah salonu en yoğun günlerinden birini yaşadı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Konyaaltı Belediyesi'nde 14 çiftin nikahı kıyıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'te bu günü anlamlı kılmak isteyen çiftlerden Emre Konukcu ve Göksu Güder'in nikah akdini gerçekleştirdi.

 

Başkan Böcek, Konukcu ve Güder çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, ailelerini tebrik etti. Başkan Muhittin Böcek, “14 Şubat Sevgililer Günü çok özel ve anlamlı bir gündür. Bu günde belediyemizde 14 çiftin nikahını kıydık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.