KONYAALTI’NDA YILBAŞI DENETİMLERİ ARTTI

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2013 - 16:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KONYAALTI’NDA YILBAŞI DENETİMLERİ ARTTI

Yaklaşan yılbaşı öncesi Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü gıda satışı yapan kafe ve restoranlarda denetim yaptı.
Yaklaşan yılbaşı öncesi Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü gıda satışı yapan kafe ve restoranlarda denetim yaptı. Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, gıda satışı yapan kafe ve restoranlarda genel temizlik, hijyen kurallarına uygunluk, gıdaların üretim ve son kullanma tarihleri, gıda maddelerinin korunması, çalışan personelin kıyafeti, sağlık muayene kartları ve işyeri önlerinde işgaller gibi konularda ilçede hizmet veren işletmeleri denetledi.“Vatandaşlarımızın sağlığını tehdit edecek üretim ve gıda satışına asla izin vermeyiz” diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yılbaşı öncesi özellikle eğlence mekanlarına yönelik denetimleri artırdıklarını söyledi. Başkan Böcek, vatandaşların yeni yıla huzurlu bir ortamda girebilmesi ve her hangi bir olumsuzluğa meydan verilmemesi için ilave zabıta denetim ekipleri oluşturduklarını bildirdi.Her ay ortalama 50 işyeri denetimi yapan Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, yılbaşı öncesi günde ortalama 20 işletmeyi denetlediği belirtildi.
Yaklaşan yılbaşı öncesi Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü gıda satışı yapan kafe ve restoranlarda denetim yaptı.

Yaklaşan yılbaşı öncesi Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü gıda satışı yapan kafe ve restoranlarda denetim yaptı. 
Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, gıda satışı yapan kafe ve restoranlarda genel temizlik, hijyen kurallarına uygunluk, gıdaların üretim ve son kullanma tarihleri, gıda maddelerinin korunması, çalışan personelin kıyafeti, sağlık muayene kartları ve işyeri önlerinde işgaller gibi konularda ilçede hizmet veren işletmeleri denetledi.
“Vatandaşlarımızın sağlığını tehdit edecek üretim ve gıda satışına asla izin vermeyiz” diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yılbaşı öncesi özellikle eğlence mekanlarına yönelik denetimleri artırdıklarını söyledi. Başkan Böcek, vatandaşların yeni yıla huzurlu bir ortamda girebilmesi ve her hangi bir olumsuzluğa meydan verilmemesi için ilave zabıta denetim ekipleri oluşturduklarını bildirdi.
Her ay ortalama 50 işyeri denetimi yapan Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, yılbaşı öncesi günde ortalama 20 işletmeyi denetlediği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.