KİTAP OKUMA SEFERBERLİĞİ

Eğitim 23.10.2017 - 14:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KİTAP OKUMA SEFERBERLİĞİ

Bahçeşehir Burdur Koleji ilk dersin 20 dakikasında okuldaki tüm personel ile kitap okuma seferberliği başlattı.
Bahçeşehir Burdur Koleji ilk dersin 20 dakikasında okuldaki tüm personel ile kitap okuma seferberliği başlattı. Burdur Bahçeşehir Kolejinin başlattığı 'Kitap Okuma Zamanı' etkinliği ile öğrenci ve öğretmenler adete kitap kurdu oldu. Etkinlik kapsamında sabah ilk iş 20 dakika kitap okumak ve bilgilenmek gerçekleştirirlerken bu konuda bir ilk daha hayata geçirilmiş oldu. Yapılan açıklamada 7!den 70’e her yaşta ve herkesin kitap okuma alışkanlığı perçinlenerek farklı bir okuma kültürü daha kazandırıldığı belirtildi. Okul Müdürü Osman Çoban; “Her gün öğrenciler, öğretmenler, idareciler ve personeller 20 dakika kitap okuyor. Bahçeşehir Koleji olarak oluşturduğumuz kitap okuma saatimiz ile öğrencilerin dikkatlerini kitap okumaya çekmek ve yoğunlaştırmak, kitap okumaya olan ilgilerini artırmak, geliştirmek ve öğrenciye okulunu temsil etme bilincini kazandırmayı hedeflemekteyiz.” dedi.
Bahçeşehir Burdur Koleji ilk dersin 20 dakikasında okuldaki tüm personel ile kitap okuma seferberliği başlattı.

Bahçeşehir Burdur Koleji ilk dersin 20 dakikasında okuldaki tüm personel ile kitap okuma seferberliği başlattı.

Burdur Bahçeşehir Kolejinin başlattığı 'Kitap Okuma Zamanı' etkinliği ile öğrenci ve öğretmenler adete kitap kurdu oldu. Etkinlik kapsamında sabah ilk iş 20 dakika kitap okumak ve bilgilenmek gerçekleştirirlerken bu konuda bir ilk daha hayata geçirilmiş oldu. Yapılan açıklamada 7!den 70’e her yaşta ve herkesin kitap okuma alışkanlığı perçinlenerek farklı bir okuma kültürü daha kazandırıldığı belirtildi. Okul Müdürü Osman Çoban; “Her gün öğrenciler, öğretmenler, idareciler ve personeller 20 dakika kitap okuyor. Bahçeşehir Koleji olarak oluşturduğumuz kitap okuma saatimiz ile öğrencilerin dikkatlerini kitap okumaya çekmek ve yoğunlaştırmak, kitap okumaya olan ilgilerini artırmak, geliştirmek ve öğrenciye okulunu temsil etme bilincini kazandırmayı hedeflemekteyiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.