KİMLİĞİ BELİRSİZ BİR KİŞİ CAMİYE GİREREK YARDIM PARASINI ÇALDI

Asayiş 10.11.2020 - 14:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KİMLİĞİ BELİRSİZ BİR KİŞİ CAMİYE GİREREK YARDIM PARASINI ÇALDI

Burdur'da öğle saatlerinde kimliği belirsiz bir kişi girdiği Camiden yardım parası ile sadaka kutusunda ki bozuk paraları çaldı...
Burdur’da kimliği belirsiz bir kişi güpegündüz Cami imamının odasında bulunan yaklaşık bin lira yardım parası ile sadaka kutusundaki bozuk paraları alarak kayıplara karıştı.   Olay Şirinevler Mahallesinde bulunan Şirinevler Camii’nde dün öğle saatlerinde meydana geldi. Öğle saatlerinde Şirinevler Camii’ne gelen kimliği belirsiz bir kişi önce Cami’de kimse olup olmadığını kontrol etti. Daha sonra ise camii imamına ait olan odaya yöneldi. Kapının kilitli olduğunu fark eden hırsızlık zanlısı odanın yanında bulunan raflardaki kitapların arasında oda anahtarını aradı. Anahtarı bulamayan zanlı dolapları kurcalarken dolabın içinde bulunan takım sandığını fark etti.   Takım sandığının içinden aldığı tornavida ile kapıyı tekrar açmaya çalışan zanlı kapıyı açamayınca tornavidayı takım çantasına geri koyarken takım çantasının içinde bulduğu bir şeyi de cebine koydu. Ayağa kalktığı esnada kitapların arasında anahtarı fark eden zanlı anahtarla imam odasının kapısını açarak odaya girdi. Ara ara kapıdan kafasını çıkararak gelen giden var mı yok mu diye kontrol eden hırsızlık zanlısı imam odasında bulunan yaklaşık bin lira ile sadaka kutusundaki paraları da alarak hızla camiden ayrılarak kayıplara karıştı. Öğle namazı için camiye gelen cami imamı yardım parasını yerinde bulamayınca kameraları kontrol etti. Kameralarda hırsızlık olayını fark eden imam durumu polise bildirdi. Camiye gelen polis ekipleri parmak izi ve kamera kayıtlarını alarak şahsın yakalanması için soruşturma başlattı. Hırsızlık anı ise camideki güvenlik kameralarına an be an yansıdı.
Burdur'da öğle saatlerinde kimliği belirsiz bir kişi girdiği Camiden yardım parası ile sadaka kutusunda ki bozuk paraları çaldı...

Burdur’da kimliği belirsiz bir kişi güpegündüz Cami imamının odasında bulunan yaklaşık bin lira yardım parası ile sadaka kutusundaki bozuk paraları alarak kayıplara karıştı.

 

Olay Şirinevler Mahallesinde bulunan Şirinevler Camii’nde dün öğle saatlerinde meydana geldi. Öğle saatlerinde Şirinevler Camii’ne gelen kimliği belirsiz bir kişi önce Cami’de kimse olup olmadığını kontrol etti. Daha sonra ise camii imamına ait olan odaya yöneldi. Kapının kilitli olduğunu fark eden hırsızlık zanlısı odanın yanında bulunan raflardaki kitapların arasında oda anahtarını aradı. Anahtarı bulamayan zanlı dolapları kurcalarken dolabın içinde bulunan takım sandığını fark etti.

 

Takım sandığının içinden aldığı tornavida ile kapıyı tekrar açmaya çalışan zanlı kapıyı açamayınca tornavidayı takım çantasına geri koyarken takım çantasının içinde bulduğu bir şeyi de cebine koydu. Ayağa kalktığı esnada kitapların arasında anahtarı fark eden zanlı anahtarla imam odasının kapısını açarak odaya girdi.
Ara ara kapıdan kafasını çıkararak gelen giden var mı yok mu diye kontrol eden hırsızlık zanlısı imam odasında bulunan yaklaşık bin lira ile sadaka kutusundaki paraları da alarak hızla camiden ayrılarak kayıplara karıştı. Öğle namazı için camiye gelen cami imamı yardım parasını yerinde bulamayınca kameraları kontrol etti. Kameralarda hırsızlık olayını fark eden imam durumu polise bildirdi. Camiye gelen polis ekipleri parmak izi ve kamera kayıtlarını alarak şahsın yakalanması için soruşturma başlattı. Hırsızlık anı ise camideki güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.