KILIÇDAROĞLU’NA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2013 - 09:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KILIÇDAROĞLU’NA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

PARTİSİNİN İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI AÇIKLAMAK İÇİN ANTALYA’YA GELEN CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA PARTİLİ GENÇLER DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ YAPTI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, partisinin ilçe belediye başkan adaylarını açıklamak için geldiği Antalya’da partili gençler doğum günü sürprizi yaptı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP İl Başkanlığı Gençlik Kolları tarafından Antalya Havalimanı’nda doğum günü sürprizi yapıldı. Havalimanı çıkışında Kılıçdaroğlu, üzerinde üç mum bulunan doğum günü pastasını keserken, “Güzel Türkiye için, yolsuzlukların olmadığı bir Türkiye için, herkesin aş ve iş sahibi olduğu bir Türkiye için” dileğinde bulundu.Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, İl Başkanı Devrim Kök, belediye başkan aday adayları ve partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, “Yarın Antalya’da partiye katılımlar olacak. Aday adayları ile görüşeceğiz” dedi.Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli mi” sorusuna ise, “Bilmiyorum. Arkadaşlar çalışıyor” yanıtını verdi.“MANSUR BEY KENDİNİ KANITLAMIŞ BİR SİYASETÇİ”Kılıçdaroğlu, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayınız Mansur Yavaş mı” sorusuna ise, “Mansur bey düzgün ve yetenekli bir siyasetçi. Kendisini kanıtlamış bir siyasetçi. Mansur beyle beraber olmaktan mutluyuz” diye yanıtladı.“Türkiye geneli için adaylarınız belli mi?” sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, “Henüz belli değil. Pazar günü parti meclisini topluyoruz. Büyük bir olasılıkla 400’e yakın adayımız belli olacak” şeklinde konuştu.Havalimanından Ramada Otel’e geçen Kılıçdaroğlu’nun Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ile görüştükten sonra, daha önce AK Parti’den Kepez Belediye Başkanlığı yapan Erdal Öner ile bir araya geleceği öğrenildi. Kılıçdaroğlu, otel girişinde karşılaştığı Erdal Öner ile selamlaştı.
PARTİSİNİN İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI AÇIKLAMAK İÇİN ANTALYA’YA GELEN CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA PARTİLİ GENÇLER DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ YAPTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, partisinin ilçe belediye başkan adaylarını açıklamak için geldiği Antalya’da partili gençler doğum günü sürprizi yaptı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na CHP İl Başkanlığı Gençlik Kolları tarafından Antalya Havalimanı’nda doğum günü sürprizi yapıldı. Havalimanı çıkışında Kılıçdaroğlu, üzerinde üç mum bulunan doğum günü pastasını keserken, “Güzel Türkiye için, yolsuzlukların olmadığı bir Türkiye için, herkesin aş ve iş sahibi olduğu bir Türkiye için” dileğinde bulundu.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, İl Başkanı Devrim Kök, belediye başkan aday adayları ve partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, “Yarın Antalya’da partiye katılımlar olacak. Aday adayları ile görüşeceğiz” dedi.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli mi” sorusuna ise, “Bilmiyorum. Arkadaşlar çalışıyor” yanıtını verdi.

“MANSUR BEY KENDİNİ KANITLAMIŞ BİR SİYASETÇİ”
Kılıçdaroğlu, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayınız Mansur Yavaş mı” sorusuna ise, “Mansur bey düzgün ve yetenekli bir siyasetçi. Kendisini kanıtlamış bir siyasetçi. Mansur beyle beraber olmaktan mutluyuz” diye yanıtladı.
“Türkiye geneli için adaylarınız belli mi?” sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, “Henüz belli değil. Pazar günü parti meclisini topluyoruz. Büyük bir olasılıkla 400’e yakın adayımız belli olacak” şeklinde konuştu.
Havalimanından Ramada Otel’e geçen Kılıçdaroğlu’nun Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ile görüştükten sonra, daha önce AK Parti’den Kepez Belediye Başkanlığı yapan Erdal Öner ile bir araya geleceği öğrenildi. Kılıçdaroğlu, otel girişinde karşılaştığı Erdal Öner ile selamlaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.