KESYADER 42 ÖĞRENCİNİN BURSLARINI YATIRDI

Gündem 16.10.2020 - 08:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KESYADER 42 ÖĞRENCİNİN BURSLARINI YATIRDI

Başkan Güngör'ün Öncülüğünde Kurulan KESYADER, 15 Ekim itibariyle 19 Lise 23 Üniversiteli toplam 42 öğrencinin burslarını hesaplarına yatırdı.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'ün, öncülüğünde kurulan Kızılkaya Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği burs vermeye başladı.   Kızılkaya Beldesinde yaşayan ve öğrenim hayatı devam eden 19 Lise 23 Üniversiteli toplam 42 öğrencinin bursları 15 Ekim itibariyle hesaplarına yattı.    Konu hakkında açıklama yapan Başkan Güngör, " Beldemizde yaşayan hayırsever vatandaşlarımız ile belediyemiz öncülüğünde kurulan Kızılkaya Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Beldemizde yaşayan ve öğrenim hayatı devam eden 19 Lise 23 Üniversiteli toplam 42 öğrencinin burslarını bugün itibariyle hesaplarına yatırdık. Gençlerimize derslerinde başarılar dilerim." ifadelerini kullandı
Başkan Güngör'ün Öncülüğünde Kurulan KESYADER, 15 Ekim itibariyle 19 Lise 23 Üniversiteli toplam 42 öğrencinin burslarını hesaplarına yatırdı.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'ün, öncülüğünde kurulan Kızılkaya Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği burs vermeye başladı.

 

Kızılkaya Beldesinde yaşayan ve öğrenim hayatı devam eden 19 Lise 23 Üniversiteli toplam 42 öğrencinin bursları 15 Ekim itibariyle hesaplarına yattı. 

 

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Güngör, " Beldemizde yaşayan hayırsever vatandaşlarımız ile belediyemiz öncülüğünde kurulan Kızılkaya Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Beldemizde yaşayan ve öğrenim hayatı devam eden 19 Lise 23 Üniversiteli toplam 42 öğrencinin burslarını bugün itibariyle hesaplarına yatırdık. Gençlerimize derslerinde başarılar dilerim." ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.