KADINLARA “SAĞLIKLI BESLENME” SEMİNERİ

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2014 - 13:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KADINLARA “SAĞLIKLI BESLENME” SEMİNERİ

KADINLARA “SAĞLIKLI BESLENME” SEMİNERİ
Kepez Belediyesi kadınlara yönelik Kepez Spor Salonu’nda “Sağlıklı Beslenme” konulu seminer düzenledi. Kepez Belediyesi sosyal belediyecilik çerçevesinde ilçede yaşayan kadınları, Kepez Spor Salonu’nda düzenlediği “Sağlıklı Beslenme” semineriyle bilgilendirdi. Kepez Belediyesi Sağlık Müdürlüğü’nde görevli Yeliz Güçer, ev hanımlarının en büyük sağlık sorunlarından birisinin yanlış beslenmeye bağlı obezite olduğunu belirtti. Güçer, beslenme tanımı, yetersiz, dengesiz beslenme alışkanlıkları ve buna bağlı olarak gelişen hastalıkların risklerini anlatırken, Türkiye’de obezite ve yanlış diyetlerin zararını da vurguladı.Semineri ilgiyle izleyen kadınlar da kendilerine yönelik bu tür etkinlikleri düzenlediği için Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.
KADINLARA “SAĞLIKLI BESLENME” SEMİNERİ

Kepez Belediyesi kadınlara yönelik Kepez Spor Salonu’nda “Sağlıklı Beslenme” konulu seminer düzenledi. 
Kepez Belediyesi sosyal belediyecilik çerçevesinde ilçede yaşayan kadınları, Kepez Spor Salonu’nda düzenlediği “Sağlıklı Beslenme” semineriyle bilgilendirdi. Kepez Belediyesi Sağlık Müdürlüğü’nde görevli Yeliz Güçer, ev hanımlarının en büyük sağlık sorunlarından birisinin yanlış beslenmeye bağlı obezite olduğunu belirtti. Güçer, beslenme tanımı, yetersiz, dengesiz beslenme alışkanlıkları ve buna bağlı olarak gelişen hastalıkların risklerini anlatırken, Türkiye’de obezite ve yanlış diyetlerin zararını da vurguladı.
Semineri ilgiyle izleyen kadınlar da kendilerine yönelik bu tür etkinlikleri düzenlediği için Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.