Kent Belleği Müzesine Anlamlı Bağış

Kültür 18.01.2018 - 11:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kent Belleği Müzesine Anlamlı Bağış

Önceki Dönem Belediye Başkanı Dr. Zeynel Abidin Tonguç’un Kızlarından Kent Belleği Müzesine Destek
1965-1973 yılları arasında Burdur Belediye Başkanlığı yapan Dr. Zeynel Abidin Tonguç’un kızları Hülya Bilgin ve Hale Dramur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i Piribaşlar evinde ziyaret etti.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile geçmiş günlerden sohbet eden Bilgin ve Dramur babalarından kalan önemli anı eşyalarını Kent Belleği Müzesine bağışladılar. Bağışladıkları eşyalar arasında Başkan Tonguç’un müzayeden aldığı koltuklar, masa ve sandalyeler, yemek takımı ve Tonguç’un kendi hazırladığı deprem albümü de bulunuyor.   Başkan Ercengiz, Hülya Bilgin ve Hale Dramur’a Burdur Kent Belleği adına bağışladıkları büyük anlam taşıyan eşyalar için teşekkür ederek, "Vatandaşlarımızdan yaşadığımız kenti sahiplenmek adına anılarını canlandıracak fotoğraf, belge ve materyallerini Kent Belleği Müzemiz ile paylaşmaya davet ediyorum” diye konuştu.  
Önceki Dönem Belediye Başkanı Dr. Zeynel Abidin Tonguç’un Kızlarından Kent Belleği Müzesine Destek

1965-1973 yılları arasında Burdur Belediye Başkanlığı yapan Dr. Zeynel Abidin Tonguç’un kızları Hülya Bilgin ve Hale Dramur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i Piribaşlar evinde ziyaret etti.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile geçmiş günlerden sohbet eden Bilgin ve Dramur babalarından kalan önemli anı eşyalarını Kent Belleği Müzesine bağışladılar. Bağışladıkları eşyalar arasında Başkan Tonguç’un müzayeden aldığı koltuklar, masa ve sandalyeler, yemek takımı ve Tonguç’un kendi hazırladığı deprem albümü de bulunuyor.

 

Başkan Ercengiz, Hülya Bilgin ve Hale Dramur’a Burdur Kent Belleği adına bağışladıkları büyük anlam taşıyan eşyalar için teşekkür ederek, "Vatandaşlarımızdan yaşadığımız kenti sahiplenmek adına anılarını canlandıracak fotoğraf, belge ve materyallerini Kent Belleği Müzemiz ile paylaşmaya davet ediyorum” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.