KENDİ BARAJLARINI İNŞA ETTİLER

Eğitim 23.11.2017 - 16:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KENDİ BARAJLARINI İNŞA ETTİLER

Burdur Bahçeşehir Koleji Öğrencileri STEM eğitimi kapsamında daha yaşanabilir bir dünya için kendi barajlarını inşa ettiler.
Burdur Bahçeşehir Koleji Öğrencileri STEM eğitimi kapsamında daha yaşanabilir bir dünya için kendi barajlarını inşa ettiler. Burdur Bahçeşehir Kolejinde STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) Eğitimi kapsamında ilkokul öğrencileri 8 haftalık eğitim sürecinin ardından oluşturdukları maket barajlarını sergiledi. Bahçeşehir Koleji Kampus Müdürü Gurbet Çetin yaptığı açıklamada; “21. yüzyılın değişen dinamikleri, hazır bilginin öğrenciye aktarılmasını değil, öğretmen-öğrenci birlikteliğinde yeni bilginin üretilmesini gerektirmektedir. STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) Eğitimi, öğrenci ve öğretmenlerin bilgi temelli hayat problemlerine göre biçimlenir ve merkezinde bulunan bir disipline ait özel bilgi ve becerilerin en az bir diğer Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik disiplini ile bütünleştirilerek öğretilmesi olarak tanımlanır. STEM Eğitiminin temelinde farklı disiplinlerin birlikte kullanılması yer almaktadır. Türkiye'de STEM eğitiminin öncülüğünü yapan Bahçeşehir Kolejleri olarak, tüm kademelerimizde uyguladığımız STEM Eğitimi ile geleceğin problemlerini çözen, yaratıcı düşünebilen ve fikirlerini üretime dönüştürebilen bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.8 haftalık bir sürecin sonunda bugün, ilkokul STEM Junior Programımızın ilk teması olan ‘Yeşil Dünyamız’ kapsamında, öğrencilerimizin takım halinde oluşturdukları baraj prototiplerinin sergilendiği “STEM Junior Fuarımızı gerçekleştirdik.” dedi.
Burdur Bahçeşehir Koleji Öğrencileri STEM eğitimi kapsamında daha yaşanabilir bir dünya için kendi barajlarını inşa ettiler.

Burdur Bahçeşehir Koleji Öğrencileri STEM eğitimi kapsamında daha yaşanabilir bir dünya için kendi barajlarını inşa ettiler.

Burdur Bahçeşehir Kolejinde STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) Eğitimi kapsamında ilkokul öğrencileri 8 haftalık eğitim sürecinin ardından oluşturdukları maket barajlarını sergiledi. Bahçeşehir Koleji Kampus Müdürü Gurbet Çetin yaptığı açıklamada; “21. yüzyılın değişen dinamikleri, hazır bilginin öğrenciye aktarılmasını değil, öğretmen-öğrenci birlikteliğinde yeni bilginin üretilmesini gerektirmektedir. STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) Eğitimi, öğrenci ve öğretmenlerin bilgi temelli hayat problemlerine göre biçimlenir ve merkezinde bulunan bir disipline ait özel bilgi ve becerilerin en az bir diğer Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik disiplini ile bütünleştirilerek öğretilmesi olarak tanımlanır. STEM Eğitiminin temelinde farklı disiplinlerin birlikte kullanılması yer almaktadır. Türkiye'de STEM eğitiminin öncülüğünü yapan Bahçeşehir Kolejleri olarak, tüm kademelerimizde uyguladığımız STEM Eğitimi ile geleceğin problemlerini çözen, yaratıcı düşünebilen ve fikirlerini üretime dönüştürebilen bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.8 haftalık bir sürecin sonunda bugün, ilkokul STEM Junior Programımızın ilk teması olan ‘Yeşil Dünyamız’ kapsamında, öğrencilerimizin takım halinde oluşturdukları baraj prototiplerinin sergilendiği “STEM Junior Fuarımızı gerçekleştirdik.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.