KEMER YAYLA TURİZMİNDE MARKA OLACAK

Siyaset 12.01.2019 - 16:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KEMER YAYLA TURİZMİNDE MARKA OLACAK

AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı İsmail Özay Dergi Ayrıntıyı ziyaret etti.
Dergimiz imtiyaz sahibi Cemalettin Bektaş ile  görüşen Başkan adayı Özay   seçim sürecini değerlendirerek Kemer ilçesinin içme suyunun hatlarının değişmesi gerektiğini, hem hayvancılık bölgesine hem de şehrin içme suyu için iki adet su deposuna ihtiyacı olduğunu, hayvancılıkla uğraşan Kemer ilçesinin hayvancılığa ayrılan bölgesinin altyapısının yapılasını  belirtti. Ayrıca Kemer ‘in Akdeniz bölgesinde yayla turizm potansiyel merkezi olduğunu, Akpınar yaylasının daha genişleterek turizme açılması gerektiğini turizme açıldığı zaman ise Akdeniz bölgesinin gözdesi olabileceğini söyledi. 31 martta yapılacak seçimlerde halkımızın teveccühü ile seçildiği anda gelişmemiş kıyıda köşede kalmış bir Kemer değil yayla turizmiyle ön plana çıkmış bir kemer ilçesi olacaklarını belirtti.  Dergimiz imtiyaz sahibi Cemalettin Bektaş da Kemerin Akpınar yaylası Akdeniz bölgesinde bulunmayan bir güzelliğe sahip olduğunu bu güzelliğin değerlendirilmesi gerektiğini yıllardır Kemer belediyesinde çalışan İsmail Özay’ın başkan adayı olmasından mutlu olduğunu, Akpınar yaylasının değerinin de Sayın Özay’ın bildiğini belirterek belediye başkanlığı seçimlerinde başarılar diledi.
AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı İsmail Özay Dergi Ayrıntıyı ziyaret etti.

Dergimiz imtiyaz sahibi Cemalettin Bektaş ile  görüşen Başkan adayı Özay   seçim sürecini değerlendirerek Kemer ilçesinin içme suyunun hatlarının değişmesi gerektiğini, hem hayvancılık bölgesine hem de şehrin içme suyu için iki adet su deposuna ihtiyacı olduğunu, hayvancılıkla uğraşan Kemer ilçesinin hayvancılığa ayrılan bölgesinin altyapısının yapılasını  belirtti. Ayrıca Kemer ‘in Akdeniz bölgesinde yayla turizm potansiyel merkezi olduğunu, Akpınar yaylasının daha genişleterek turizme açılması gerektiğini turizme açıldığı zaman ise Akdeniz bölgesinin gözdesi olabileceğini söyledi. 31 martta yapılacak seçimlerde halkımızın teveccühü ile seçildiği anda gelişmemiş kıyıda köşede kalmış bir Kemer değil yayla turizmiyle ön plana çıkmış bir kemer ilçesi olacaklarını belirtti.

 Dergimiz imtiyaz sahibi Cemalettin Bektaş da Kemerin Akpınar yaylası Akdeniz bölgesinde bulunmayan bir güzelliğe sahip olduğunu bu güzelliğin değerlendirilmesi gerektiğini yıllardır Kemer belediyesinde çalışan İsmail Özay’ın başkan adayı olmasından mutlu olduğunu, Akpınar yaylasının değerinin de Sayın Özay’ın bildiğini belirterek belediye başkanlığı seçimlerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.