KEMER’DE 21. AKPINAR YAYLA ŞENLİKLERİ

Kültür 12.09.2018 - 11:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KEMER’DE 21. AKPINAR YAYLA ŞENLİKLERİ

BURDUR KEMER’DE AKPINAR YAYLA ŞENLİKLERİNİN 21. DÜZENLENİYOR.
Bu hafta sonunda Kemer ilçesi Akpınar yaylasında yapılacak olan şenliklerde tüm davetlilere tertemiz havası, bol oksijenli ortamı, soğuk kaynak suları, yöresel yemekler ziyafeti ve müzik şöleni verilecek.  Kemer Kaymakamlığı ve Kemer Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği şenlikler için bu hafta sonunda herkes Kemer’e davet edildi. Şenlikler hakkında değerlendirmede bulunan Kemer Belediye Başkanı Durmuş Erdem: “İlçemizde geleneksel hale getirdiğimiz şenlikler bir marka haline dönüşmüştür. 15 Eylül 2018 Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz Akpınar Yayla Şenliğimize Türkiye’nin genelindeki ve Burdur’daki tüm halkımızı misafir etmek istiyoruz.  Haftanın yorgunluğundan uzaklaşmak isteyenler için tertemiz havası, bol oksijenli yaylası ve yöresel damak tatlarının ikram edileceği yaylamızda Türk Halk Müziği Sanatçılarından Nurcan Altınok ve Çiğdem Gül’ün konserleri de olacak.  Burdur’un en temiz, en doğal yaylalarından olan, buz gibi ve kaynak suları bulunan Akpınar yaylamızdaki bu şenliğimize başta protokol mensuplarımız olmak üzere, tüm iş adamlarımızı, tüm sivil toplum örgütlerimizi, tüm siyasetçilerimizi ve tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi.  
BURDUR KEMER’DE AKPINAR YAYLA ŞENLİKLERİNİN 21. DÜZENLENİYOR.

Bu hafta sonunda Kemer ilçesi Akpınar yaylasında yapılacak olan şenliklerde tüm davetlilere tertemiz havası, bol oksijenli ortamı, soğuk kaynak suları, yöresel yemekler ziyafeti ve müzik şöleni verilecek.  Kemer Kaymakamlığı ve Kemer Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği şenlikler için bu hafta sonunda herkes Kemer’e davet edildi.

Şenlikler hakkında değerlendirmede bulunan Kemer Belediye Başkanı Durmuş Erdem: “İlçemizde geleneksel hale getirdiğimiz şenlikler bir marka haline dönüşmüştür. 15 Eylül 2018 Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz Akpınar Yayla Şenliğimize Türkiye’nin genelindeki ve Burdur’daki tüm halkımızı misafir etmek istiyoruz. 

Haftanın yorgunluğundan uzaklaşmak isteyenler için tertemiz havası, bol oksijenli yaylası ve yöresel damak tatlarının ikram edileceği yaylamızda Türk Halk Müziği Sanatçılarından Nurcan Altınok ve Çiğdem Gül’ün konserleri de olacak.

 Burdur’un en temiz, en doğal yaylalarından olan, buz gibi ve kaynak suları bulunan Akpınar yaylamızdaki bu şenliğimize başta protokol mensuplarımız olmak üzere, tüm iş adamlarımızı, tüm sivil toplum örgütlerimizi, tüm siyasetçilerimizi ve tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.