Keçiyi çalınca Isparta yolunda yakalandılar

Asayiş 23.02.2017 - 08:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Keçiyi çalınca Isparta yolunda yakalandılar

Antalya'da hayvan hırsızlığına 3 tutuklama
Antalya'nın Kepez ilçesinde 7 ayrı hayvan hırsızlığına karıştığı belirlenen 3 kişi tutuklandı. Antalya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 5 Şubat’ta Kepez’in Varsak Şelale Mahallesinde bir kişinin, evinin önündeki keçisinin çalındığını beyan etmesi üzerine çalışma başlatan ekipler, D.H.T., D.T. ve H.A.’yı Isparta yolunda yakaladı. Şahısların yapılan sorgulamasında 6 ayrı hırsızlık olayına daha karıştıkları ve çeşitli suçlardan arandıkları belirlendi. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.
Antalya'da hayvan hırsızlığına 3 tutuklama

Antalya'nın Kepez ilçesinde 7 ayrı hayvan hırsızlığına karıştığı belirlenen 3 kişi tutuklandı.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 5 Şubat’ta Kepez’in Varsak Şelale Mahallesinde bir kişinin, evinin önündeki keçisinin çalındığını beyan etmesi üzerine çalışma başlatan ekipler, D.H.T., D.T. ve H.A.’yı Isparta yolunda yakaladı.

Şahısların yapılan sorgulamasında 6 ayrı hırsızlık olayına daha karıştıkları ve çeşitli suçlardan arandıkları belirlendi. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.