Kaza yapan ambulanstaki sağlık ekipleri, yaralılara müdahale etti

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 07.11.2019 - 08:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kaza yapan ambulanstaki sağlık ekipleri, yaralılara müdahale etti

Otomobilin ambulansa çarptı, 3 kişi yaralandı.
  Burdur’un Karamanlı ilçesinde hasta taşıyan ambulansın domuza, arkasından seyreden otomobilin de ambulansa çapması sonucu 3 kişi yaralandı.   Çavdır ilçesinde rahatsızlanan Fevzi Çağatay'ı Burdur Devlet Hastanesine götüren Okan Çelik’in kullandığı 15 SK 985 plakalı ambulans, Karamanlı ilçesinde yola çıkan domuza çarptı.   Bu sırada ambulansa da Çağatay'ın yakınlarını taşıyan Süleyman Özsaygılı yönetimindeki 07 D 1116 plakalı otomobil arkadan çarptı.   Kazada, sürücü Saygılı ile otomobildeki Gülistan ve Ertan Çağatay yaralandı.    Kaza yapan ambulanstaki sağlık ekipleri, yaralılara müdahale etti.   Hasta ile yaralılar, olay yerine gelen başka ambulanslar ile Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.    Telef olan domuz ise belediye ekiplerince kaldırıldı.    Öte yandan Karamanlı Kaymakamı Adem Topaca ve Belediye Başkanvekili Hüseyin Balar, olay yerine gelerek kazaya ilişkin bilgi aldı.
Otomobilin ambulansa çarptı, 3 kişi yaralandı.
 
Burdur’un Karamanlı ilçesinde hasta taşıyan ambulansın domuza, arkasından seyreden otomobilin de ambulansa çapması sonucu 3 kişi yaralandı.

 

Çavdır ilçesinde rahatsızlanan Fevzi Çağatay'ı Burdur Devlet Hastanesine götüren Okan Çelik’in kullandığı 15 SK 985 plakalı ambulans, Karamanlı ilçesinde yola çıkan domuza çarptı.

 

Bu sırada ambulansa da Çağatay'ın yakınlarını taşıyan Süleyman Özsaygılı yönetimindeki 07 D 1116 plakalı otomobil arkadan çarptı.

 

Kazada, sürücü Saygılı ile otomobildeki Gülistan ve Ertan Çağatay yaralandı. 

 

Kaza yapan ambulanstaki sağlık ekipleri, yaralılara müdahale etti.

 

Hasta ile yaralılar, olay yerine gelen başka ambulanslar ile Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

 

Telef olan domuz ise belediye ekiplerince kaldırıldı. 

 

Öte yandan Karamanlı Kaymakamı Adem Topaca ve Belediye Başkanvekili Hüseyin Balar, olay yerine gelerek kazaya ilişkin bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.