KAYMAKAM EKER MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 09.04.2019 - 09:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KAYMAKAM EKER MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Tefenni Kaymakamı ve Karamanlı Kaymakam Vekili İlker Eker, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini kazanan muhtarlarla bir araya geldi.
Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıya Emniyet Amiri Hasan Basri Çiçek, İlçe Özel İdare Müdürü, Ali Baykan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sultan Balar, köy ve mahalle muhtarları katıldı. Kaymakam Eker, muhtarlara içme suyu, cenaze ve defin prosedürleri, hurdacılar ve seyyar satıcılar, çeşitli dernek ve kurumlar adına bağış toplayanların izinler, muhtaç kişilere yardım, şiddet ve istismar olayları, düğün ve eğlencelerde silah ve patlayıcı madde yasakları, ihtiyar heyetinin kararları ve mali uygulamalar hakkında bilgi verdi.
Tefenni Kaymakamı ve Karamanlı Kaymakam Vekili İlker Eker, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini kazanan muhtarlarla bir araya geldi.

Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıya Emniyet Amiri Hasan Basri Çiçek, İlçe Özel İdare Müdürü, Ali Baykan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sultan Balar, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Eker, muhtarlara içme suyu, cenaze ve defin prosedürleri, hurdacılar ve seyyar satıcılar, çeşitli dernek ve kurumlar adına bağış toplayanların izinler, muhtaç kişilere yardım, şiddet ve istismar olayları, düğün ve eğlencelerde silah ve patlayıcı madde yasakları, ihtiyar heyetinin kararları ve mali uygulamalar hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.