Kayıp Buse'nin babası hastaneye kaldırıldı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2019 - 16:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kayıp Buse'nin babası hastaneye kaldırıldı

Kayıp Buse'nin babası hastaneye kaldırıldı
Hortum felaketi sırasında kayboluşunun üstünden 45 gün geçen üniversite öğrencisi Buse Acar'ın babası Ahmet Acar, mide kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı.  Hortum felaketi sırasında kayboluşunun üstünden 45 gün geçen üniversite öğrencisi Buse Acar'ın babası Ahmet Acar, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri ile yaptığı röportaj sırasında Buse'nin düştüğü sanılan dere yatağının daha ayrıntılı aranabilmesi için bentlerde biriken suyun bir an önce boşaltılmasını istediğini söyleyerek, bunun için dere yatağındaki setlerin bazılarının bir kenarından kırılması için izin verilmediğini iddia ederek sitem etti. Acılı baba Acar, röportajdan sonra sabah saatlerinde rahatsızlanarak önce Kemer Devlet Hastanesine, daha sonra Antalya Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ahmet Acar'ın mide kanaması geçirdiği öğrenildi.  Ahmet Acar'ın yakınları, acılı babanın sağlık durumunun iyiye gittiğini, stres kaynaklı mide kanaması geçirdiğini belirterek haftanın ilk günlerinde taburcu olmasını beklediklerini ifade etti. 
Kayıp Buse'nin babası hastaneye kaldırıldı

Hortum felaketi sırasında kayboluşunun üstünden 45 gün geçen üniversite öğrencisi Buse Acar'ın babası Ahmet Acar, mide kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı. 
Hortum felaketi sırasında kayboluşunun üstünden 45 gün geçen üniversite öğrencisi Buse Acar'ın babası Ahmet Acar, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri ile yaptığı röportaj sırasında Buse'nin düştüğü sanılan dere yatağının daha ayrıntılı aranabilmesi için bentlerde biriken suyun bir an önce boşaltılmasını istediğini söyleyerek, bunun için dere yatağındaki setlerin bazılarının bir kenarından kırılması için izin verilmediğini iddia ederek sitem etti. Acılı baba Acar, röportajdan sonra sabah saatlerinde rahatsızlanarak önce Kemer Devlet Hastanesine, daha sonra Antalya Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ahmet Acar'ın mide kanaması geçirdiği öğrenildi. 
Ahmet Acar'ın yakınları, acılı babanın sağlık durumunun iyiye gittiğini, stres kaynaklı mide kanaması geçirdiğini belirterek haftanın ilk günlerinde taburcu olmasını beklediklerini ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.