Kayalıklardan düşen alzaymır hastasını jandarma kurtardı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2019 - 09:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kayalıklardan düşen alzaymır hastasını jandarma kurtardı

Kayalıklardan düşen alzaymır hastasını jandarma kurtardı
 Antalya’nın Kumluca ilçesinde dün kaldığı otelden kimseye haber vermeden ayrılan ve ormanda kaybolarak kayalıklardan düşen alzaymır hastası, ‘Gece’ isimli iz takip köpeği sayesinde bulundu. Jandarma ve kurtarma ekipleri tarafından kurtarılan yaşlı adam hastaneye kaldırıldı.  Edinilen bilgilere göre, Kumluca ilçesi Adrasan Mahallesi’nde bir otelde konaklayan alzaymır hastası Ahmet Yener, dün akşam saat 20.30 sıralarında kimseye haber vermeden otelden ayrıldı. Otele geri dönmeyen Yener için aynı gün Jandarma Karakol Komutanlığına ihbarda bulunuldu. Alzaymır hastası Yener’in bulunması için harekete geçen Jandarma Asayiş Timi, Jandarma Arama Kurtarma Timi (JAK), Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri, ‘Gece’ isimli iz takip köpeği ile birlikte yaşlı adamı aramaya başladı. Adrasan Mahallesi sahilinde, plajlarda, liman bölgesinde, motorlu ve yaya olarak aramalar yapıldı. Bugün saat 16.30 sıralarında ormanlık alanda Gece tarafından Ahmet Yener’e ait olduğu düşünülen bir ayakkabı bulundu. Ayakkabının Gece’ye koklatılması ile yapılan detaylı aramada Ahmet Yener, konakladığı otelin 5 kilometre kuzeyinde Akseki mevkii Sazak Koyu'nda ormanlık alanda yarı baygın halde bulundu. Yener’in yaklaşık 3 metre yükseklikten düşerek yaralandığı, vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar ve kesikler oluştuğu tespit edildi. Yaşlı adam Kumluca Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kayalıklardan düşen alzaymır hastasını jandarma kurtardı

 Antalya’nın Kumluca ilçesinde dün kaldığı otelden kimseye haber vermeden ayrılan ve ormanda kaybolarak kayalıklardan düşen alzaymır hastası, ‘Gece’ isimli iz takip köpeği sayesinde bulundu. Jandarma ve kurtarma ekipleri tarafından kurtarılan yaşlı adam hastaneye kaldırıldı. 

Edinilen bilgilere göre, Kumluca ilçesi Adrasan Mahallesi’nde bir otelde konaklayan alzaymır hastası Ahmet Yener, dün akşam saat 20.30 sıralarında kimseye haber vermeden otelden ayrıldı. Otele geri dönmeyen Yener için aynı gün Jandarma Karakol Komutanlığına ihbarda bulunuldu. Alzaymır hastası Yener’in bulunması için harekete geçen Jandarma Asayiş Timi, Jandarma Arama Kurtarma Timi (JAK), Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri, ‘Gece’ isimli iz takip köpeği ile birlikte yaşlı adamı aramaya başladı. Adrasan Mahallesi sahilinde, plajlarda, liman bölgesinde, motorlu ve yaya olarak aramalar yapıldı. Bugün saat 16.30 sıralarında ormanlık alanda Gece tarafından Ahmet Yener’e ait olduğu düşünülen bir ayakkabı bulundu. Ayakkabının Gece’ye koklatılması ile yapılan detaylı aramada Ahmet Yener, konakladığı otelin 5 kilometre kuzeyinde Akseki mevkii Sazak Koyu'nda ormanlık alanda yarı baygın halde bulundu. Yener’in yaklaşık 3 metre yükseklikten düşerek yaralandığı, vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar ve kesikler oluştuğu tespit edildi. Yaşlı adam Kumluca Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.