Kavgada silahlar konuştu: 1 yaralı

Yaşam 19.02.2017 - 13:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kavgada silahlar konuştu: 1 yaralı

Kavgada silahlar konuştu: 1 yaralı...
Afyonkarahisar’da silahlı kavga: 1 yaralı Afyonkarahisar’da meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. Olay, Dumlupınar Mahallesi, Osman Atilla Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, henüz belirlenemeyen bir nedenden 2 grup arasında sokakta tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu bir otomobil içerisinden diğer grubun üzerine ateş açıldı. Açılanla ateşle Murat B. (33) bacağından yaralandı. Ateş açan grup kullandıkları otomobille olay yerinden kaçtı. Yaralanan Murat B. ise çevredeki bir hususi otomobil ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ise çevrede güvenlik önlemi alarak olay yerinde incelemelerde bulundu. Olay yerinde 3 mermi kovanı ile birlikte bir bıçak bulan ekipler ardından olayı gerçekleştiren şahısların peşine düştü. Şahısların kiralık bir otomobil ile kaçtıklarını belirleyen polis ekipleri araç üzerinde bulunan GPRS sistemi sayesinde kısa sürede aracı bularak içerisindeki zanlıları gözaltına aldı. Grubun üzerine ateş açan kişinin Y.K. isimli şahıs olduğu öğrenildi. Hastanede tedavi alınan Murat B.’nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın ise devam ettiği bildirildi.
Kavgada silahlar konuştu: 1 yaralı...

Afyonkarahisar’da silahlı kavga: 1 yaralı

Afyonkarahisar’da meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi, Osman Atilla Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, henüz belirlenemeyen bir nedenden 2 grup arasında sokakta tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu bir otomobil içerisinden diğer grubun üzerine ateş açıldı. Açılanla ateşle Murat B. (33) bacağından yaralandı. Ateş açan grup kullandıkları otomobille olay yerinden kaçtı. Yaralanan Murat B. ise çevredeki bir hususi otomobil ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ise çevrede güvenlik önlemi alarak olay yerinde incelemelerde bulundu. Olay yerinde 3 mermi kovanı ile birlikte bir bıçak bulan ekipler ardından olayı gerçekleştiren şahısların peşine düştü. Şahısların kiralık bir otomobil ile kaçtıklarını belirleyen polis ekipleri araç üzerinde bulunan GPRS sistemi sayesinde kısa sürede aracı bularak içerisindeki zanlıları gözaltına aldı. Grubun üzerine ateş açan kişinin Y.K. isimli şahıs olduğu öğrenildi.

Hastanede tedavi alınan Murat B.’nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın ise devam ettiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.