Kaş'ta 21 kaçak göçmen yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2019 - 17:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kaş'ta 21 kaçak göçmen yakalandı

Antalya'nın Kaş ilçesinde 21 kaçak göçmen yakalandı
Antalya'nın Kaş ilçesinde 21 kaçak göçmen yakalandı  Kaş'ta yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Meis Adası’na gitmek isteyen 21 düzensiz göçmen yakalandı. Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik ekipleri, Meis Adası'nın karşısında yer alan Kaş'ın Çukurbağ Yarımadası sahilinde 21 Suriye ve Irak uyruklu göçmeni yakaladı. 1'i hamile, 9'u çocuk olmak üzere 21 göçmen İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.  Göçmenler için adli süreç başlatıldı. 
Antalya'nın Kaş ilçesinde 21 kaçak göçmen yakalandı

Antalya'nın Kaş ilçesinde 21 kaçak göçmen yakalandı 
Kaş'ta yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Meis Adası’na gitmek isteyen 21 düzensiz göçmen yakalandı. Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik ekipleri, Meis Adası'nın karşısında yer alan Kaş'ın Çukurbağ Yarımadası sahilinde 21 Suriye ve Irak uyruklu göçmeni yakaladı. 1'i hamile, 9'u çocuk olmak üzere 21 göçmen İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. 
Göçmenler için adli süreç başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.