Karda mahsur kalan kadın hasta kurtarıldı

Sağlık 22.12.2016 - 12:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Karda mahsur kalan kadın hasta kurtarıldı

karda mahsur kalan kadın hasta kurtarıldı...
Alanya'da karda mahsur kalan kadın hasta kurtarıldı Antalya'nın Alanya ilçesinde, aşırı kar yağışı nedeniyle mahsur kalan yaşlı bir kadın has kızakla taşınarak ambulansa götürüldü. Antalya'da etkili olan soğuk ve yağışlı hava, Alanya'nın yüksek kesimlerinde kara dönüştü. Uğurlu Mahallesinde rahatsızlanan bir kadın, ambulans evin bulunduğu sokağa çıkamayınca kızakla ambulansla taşındı. Muhtar Ahmet Sarı, mahallesinde yaşanan durumun fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Sarı, 53 yaşındaki Ayşe Çetinkaya'nın hastaneye götürülmesi için mahalleye gelen ambulansın eve kadar çıkamadığını, sedyeye alınamayan hastanın evinden ambulansa kızakla taşındığını belirtti.
karda mahsur kalan kadın hasta kurtarıldı...

Alanya'da karda mahsur kalan kadın hasta kurtarıldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde, aşırı kar yağışı nedeniyle mahsur kalan yaşlı bir kadın has kızakla taşınarak ambulansa götürüldü.

Antalya'da etkili olan soğuk ve yağışlı hava, Alanya'nın yüksek kesimlerinde kara dönüştü. Uğurlu Mahallesinde rahatsızlanan bir kadın, ambulans evin bulunduğu sokağa çıkamayınca kızakla ambulansla taşındı. Muhtar Ahmet Sarı, mahallesinde yaşanan durumun fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Sarı, 53 yaşındaki Ayşe Çetinkaya'nın hastaneye götürülmesi için mahalleye gelen ambulansın eve kadar çıkamadığını, sedyeye alınamayan hastanın evinden ambulansa kızakla taşındığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.