Karamanlı İlçesinden Anlamlı 19 Mayıs Kutlaması

Gündem 19.05.2020 - 15:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Karamanlı İlçesinden Anlamlı 19 Mayıs Kutlaması

Karamanlı İlçesinden Anlamlı 19 Mayıs Kutlaması
Burdur'un Karamanlı ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, ayrıca Covid-19 salgınına karşı farkındalık oluşturmak için ilçe Kaymakamlığı öncülüğünde "Ovalar Ovalar" adlı  anonim türkü sözleri yeniden düzenlenerek İlçe Kaymakamı Adem TOPACA, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih SELİMOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim OĞUZ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muharrem ERKİL, müzik öğretmenleri, sağlık çalışanları ve medya temsilcisi tarafından seslendirildi ve video klip haline getirildi. Türkünün müzik düzenlemesi Hakan Sevim Fen Lisesi Müzik öğretmeni Kıvanç Erbil tarafından, ses düzenlemeleri Karamanlı Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Gürol Coşkun tarafından yapıldı. İlçedeki diğer müzik öğretmenleri de türküyü seslendirerek destek oldular.  
Karamanlı İlçesinden Anlamlı 19 Mayıs Kutlaması

Burdur'un Karamanlı ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, ayrıca Covid-19 salgınına karşı farkındalık oluşturmak için ilçe Kaymakamlığı öncülüğünde "Ovalar Ovalar" adlı  anonim türkü sözleri yeniden düzenlenerek İlçe Kaymakamı Adem TOPACA, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih SELİMOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim OĞUZ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muharrem ERKİL, müzik öğretmenleri, sağlık çalışanları ve medya temsilcisi tarafından seslendirildi ve video klip haline getirildi.

Türkünün müzik düzenlemesi Hakan Sevim Fen Lisesi Müzik öğretmeni Kıvanç Erbil tarafından, ses düzenlemeleri Karamanlı Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Gürol Coşkun tarafından yapıldı. İlçedeki diğer müzik öğretmenleri de türküyü seslendirerek destek oldular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.