KARAMANLI’DA O BİTKİLERİN YETİŞTİRİCİLİĞİNE ÖNEM VERİLECEK

Gündem 02.12.2020 - 09:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KARAMANLI’DA O BİTKİLERİN YETİŞTİRİCİLİĞİNE ÖNEM VERİLECEK

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, "Lavanta, Altın Çiçek, Papatya ve Ada Çayı yetiştiriciliğine önem vereceğiz"...
Karamanlı ilçesinde Tıbbi Aromatik bitki üretimi yapacak olan Aynur Ece Onur’u yerinde ziyaret eden Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu "Lavanta, Altın Çiçek, Papatya ve Ada Çayı yetiştiriciliğine önem vereceğiz “dedi.   Başkan Selimoğlu "Aynur Ece Onur Hanım’ı Milli Eğitim Müdür Vekili Fatma Kalkan ve Halk Eğitim Müdürü Eşim Naciye Selimoğlu ile birlikte ziyaret ettik. Tıbbi aromatik Bitkiler konusunda açılabilecek kurslar ve yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Lavanta, Altın Çiçek, Papatya ve Ada Çayı yetiştiriciliğine önem vereceğiz. Aynur Hanım’a ve Ailesine çalışmalarında başarılar dilerim “dedi.  
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, "Lavanta, Altın Çiçek, Papatya ve Ada Çayı yetiştiriciliğine önem vereceğiz"...

Karamanlı ilçesinde Tıbbi Aromatik bitki üretimi yapacak olan Aynur Ece Onur’u yerinde ziyaret eden Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu "Lavanta, Altın Çiçek, Papatya ve Ada Çayı yetiştiriciliğine önem vereceğiz “dedi.

 

Başkan Selimoğlu "Aynur Ece Onur Hanım’ı Milli Eğitim Müdür Vekili Fatma Kalkan ve Halk Eğitim Müdürü Eşim Naciye Selimoğlu ile birlikte ziyaret ettik. Tıbbi aromatik Bitkiler konusunda açılabilecek kurslar ve yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Lavanta, Altın Çiçek, Papatya ve Ada Çayı yetiştiriciliğine önem vereceğiz. Aynur Hanım’a ve Ailesine çalışmalarında başarılar dilerim “dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.