KADINLARDAN “ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN” PROJESİ

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2018 - 13:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KADINLARDAN “ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN” PROJESİ

Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneği’nin 44 üyesi tarafından ihtiyaç sahibi köy çocukları için hazırlanan giyim malzemeleri köy okullarına teslim ediliyor.
“Çocuklar Üşümesin” projesi kapsamında yaptığı faaliyetlerden elde ettikleri gelirler ile çocuklara kaban ve bot alan gönüllü hanımlar, ilçeye bağlı köylerde bulunan okuldaki öğrencilere verilmek üzere hazırladıkları hediyeleri okul müdürlerine teslim ediyor. Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneği Başkanı Fulya Bolcal; “Yaptığımız faaliyetlerden ve gelen bağışlardan köy okullarındaki çocuklara üşümesinler diye yardım etmeye gidiyoruz. Kışın soğuk günlerinde üşümesinler diye bot, kaban ve mont aldık onlar için. Bunları dağıtmaya gidiyoruz şimdi. Aslında biz bir hayır derneği değiliz. 44 kadınla pek çok etkinlik yapıyoruz. Kültürel faaliyetler, folklor, tiyatrolarımız gibi pek çok kültürel faaliyet yapıyoruz ama, bunun yanı sıra böyle elimize bağış geçtikçe çocuklarımızı sevindirmek istiyoruz bu kış günlerinde. Hedefimiz kadının sosyal ortamdaki gücüne güç katmak. Ama kadın deyince aynı zamanda akla çocuk da geliyor. Amacımız çocuklarımıza bir nebze olsun yardımcı olmak. Şimdi yaklaşık 60 çocuğa kaban ve bot aldık. Bundan önce de yine 60 çocuğa ayakkabı almış, “desteğimle bir adım” kampanyası yapmıştık. Bunları da kendi elimizle götürüm okul müdürlerine ihtiyaç sahibi çocuklara verilmek üzere teslim ettik” dedi.
Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneği’nin 44 üyesi tarafından ihtiyaç sahibi köy çocukları için hazırlanan giyim malzemeleri köy okullarına teslim ediliyor.

“Çocuklar Üşümesin” projesi kapsamında yaptığı faaliyetlerden elde ettikleri gelirler ile çocuklara kaban ve bot alan gönüllü hanımlar, ilçeye bağlı köylerde bulunan okuldaki öğrencilere verilmek üzere hazırladıkları hediyeleri okul müdürlerine teslim ediyor.

Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneği Başkanı Fulya Bolcal; “Yaptığımız faaliyetlerden ve gelen bağışlardan köy okullarındaki çocuklara üşümesinler diye yardım etmeye gidiyoruz. Kışın soğuk günlerinde üşümesinler diye bot, kaban ve mont aldık onlar için. Bunları dağıtmaya gidiyoruz şimdi. Aslında biz bir hayır derneği değiliz. 44 kadınla pek çok etkinlik yapıyoruz. Kültürel faaliyetler, folklor, tiyatrolarımız gibi pek çok kültürel faaliyet yapıyoruz ama, bunun yanı sıra böyle elimize bağış geçtikçe çocuklarımızı sevindirmek istiyoruz bu kış günlerinde. Hedefimiz kadının sosyal ortamdaki gücüne güç katmak. Ama kadın deyince aynı zamanda akla çocuk da geliyor. Amacımız çocuklarımıza bir nebze olsun yardımcı olmak. Şimdi yaklaşık 60 çocuğa kaban ve bot aldık. Bundan önce de yine 60 çocuğa ayakkabı almış, “desteğimle bir adım” kampanyası yapmıştık. Bunları da kendi elimizle götürüm okul müdürlerine ihtiyaç sahibi çocuklara verilmek üzere teslim ettik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.