KADINLARIN GÖZÜNDEN, KADINLARIN ELLERİNDEN...

Yaşam 09.03.2016 - 14:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KADINLARIN GÖZÜNDEN, KADINLARIN ELLERİNDEN...

KADIN GÖZÜYLE ÇEKİLEN FOTOĞRAFLAR PARK AFYON AVM’DE SERGİLENİYOR
Aile ve Sosyal Politikalar Afyonkarahisar İl Müdürlüğü ve Frig Fotoğraf Derneği ortaklığında başlatılan “Kadın Gözüyle Afyonkarahisar” resim sergisi, Vali Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın katılımları ile Park Afyon Alışveriş Merkezinde halka açıldı.  Proje kapsamında Afyonkarahisar ve 17 ilçesinde toplam 216 kadına fotoğrafçılık eğitimi verildiği kaydedildi. Ayrıca kursiyer kadınların ulaşım sorunu da çözülerek Afyonkarahisar’ın her tarafını gezmeleri ve çeşitli fotoğraflar çekmelerinin sağlandığı vurgulandı. Çekilen fotoğrafların profesyonel bir jüri tarafından değerlendirildi ve seçilen fotoğrafların sergilenmek üzere baskısı yapılarak hazır hale getirildiği ve Park Afyon AVM’de sergilenmeye başladığı bildirildi. Hazırlanan fotoğrafların Afyonkarahisar il merkezinde ve 17 ilçesinde de sergileneceği ifade edildi. Final sergisi de Mart ayı sonunda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yapılmasının planlandığı kaydedildi. Fotoğraf sergisi 8-14 Mart tarihleri arasında Park Afyon AVM’de tüm ziyaretçilere açık olacağı vurgulandı.
KADIN GÖZÜYLE ÇEKİLEN FOTOĞRAFLAR PARK AFYON AVM’DE SERGİLENİYOR

Aile ve Sosyal Politikalar Afyonkarahisar İl Müdürlüğü ve Frig Fotoğraf Derneği ortaklığında başlatılan “Kadın Gözüyle Afyonkarahisar” resim sergisi, Vali Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın katılımları ile Park Afyon Alışveriş Merkezinde halka açıldı. 
Proje kapsamında Afyonkarahisar ve 17 ilçesinde toplam 216 kadına fotoğrafçılık eğitimi verildiği kaydedildi. Ayrıca kursiyer kadınların ulaşım sorunu da çözülerek Afyonkarahisar’ın her tarafını gezmeleri ve çeşitli fotoğraflar çekmelerinin sağlandığı vurgulandı. Çekilen fotoğrafların profesyonel bir jüri tarafından değerlendirildi ve seçilen fotoğrafların sergilenmek üzere baskısı yapılarak hazır hale getirildiği ve Park Afyon AVM’de sergilenmeye başladığı bildirildi. Hazırlanan fotoğrafların Afyonkarahisar il merkezinde ve 17 ilçesinde de sergileneceği ifade edildi. Final sergisi de Mart ayı sonunda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yapılmasının planlandığı kaydedildi.
Fotoğraf sergisi 8-14 Mart tarihleri arasında Park Afyon AVM’de tüm ziyaretçilere açık olacağı vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.