KADIN ÜÇ ÇOCUĞUNA BAKMAYA ÇALIŞIYOR

Gündem 24.02.2021 - 15:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KADIN ÜÇ ÇOCUĞUNA BAKMAYA ÇALIŞIYOR

Antalya'da bir kadın inşaat halindeki evde biri engelli üç çocuğuna bakmaya çalışıyor...
 Antalya'nın Serik ilçesinde inşaat halindeki dairenin tek odasında üç çocuğuyla yaşayan kadın, yardım eli bekliyor.    İhtiyaç sahibi Özgül Yaman, gazetecilere, biri engelle üç çocuğuyla mutfak, tuvalet ve banyosu olmayan inşaat halindeki dairenin tek odasında yaşam mücadelesi verdiğini söyledi.  Zihinsel engelli çocuğunun sürekle bakıma ihtiyaç duyduğunu belirten Yaman, "Eşim evi terk etti, inşaat halindeki evde çaresizlik içindeyim. Hiçbir gelirim olmadığı için yevmiyeyle iş olursa gidiyordum. Uzun zamandır çocuklarıma baktığım için artık işe de gidemiyorum." dedi.  Yaman, komşularının verdikleriyle idare etmeye çalıştığını, yetkililerden yardım istediğini ifade etti.   
Antalya'da bir kadın inşaat halindeki evde biri engelli üç çocuğuna bakmaya çalışıyor...

 Antalya'nın Serik ilçesinde inşaat halindeki dairenin tek odasında üç çocuğuyla yaşayan kadın, yardım eli bekliyor. 

 

İhtiyaç sahibi Özgül Yaman, gazetecilere, biri engelle üç çocuğuyla mutfak, tuvalet ve banyosu olmayan inşaat halindeki dairenin tek odasında yaşam mücadelesi verdiğini söyledi. 

Zihinsel engelli çocuğunun sürekle bakıma ihtiyaç duyduğunu belirten Yaman, "Eşim evi terk etti, inşaat halindeki evde çaresizlik içindeyim. Hiçbir gelirim olmadığı için yevmiyeyle iş olursa gidiyordum. Uzun zamandır çocuklarıma baktığım için artık işe de gidemiyorum." dedi. 

Yaman, komşularının verdikleriyle idare etmeye çalıştığını, yetkililerden yardım istediğini ifade etti. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.