Kaçak sigara ve sahte alkol operasyonunda 3 şüpheli yakalandı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 15.07.2020 - 14:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kaçak sigara ve sahte alkol operasyonunda 3 şüpheli yakalandı

Kaçak sigara ve sahte alkol operasyonunda 3 şüpheli yakalandı
Antalya'da düzenlenen kaçak sigara ve sahte alkol operasyonunda 3 zanlı gözaltına alındı.   Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte kaçak sigara dağıtımı ve sahte alkol üretiminin yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.   Kepez ilçesinde bir depoya düzenlenen operasyonda, 2 bin 75 litre sahte alkol, çok sayıda boş ambalaj kolisi ve bidon ele geçirildi.  Bir başka depo ve araçta yapılan aramada ise 1 milyon 190 bin kaçak boş makaron bulundu. Operasyonda V.Y, İ.K. ve E.A. gözaltına alındı. 
Kaçak sigara ve sahte alkol operasyonunda 3 şüpheli yakalandı

Antalya'da düzenlenen kaçak sigara ve sahte alkol operasyonunda 3 zanlı gözaltına alındı.  

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte kaçak sigara dağıtımı ve sahte alkol üretiminin yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. 

 Kepez ilçesinde bir depoya düzenlenen operasyonda, 2 bin 75 litre sahte alkol, çok sayıda boş ambalaj kolisi ve bidon ele geçirildi. 

Bir başka depo ve araçta yapılan aramada ise 1 milyon 190 bin kaçak boş makaron bulundu.

Operasyonda V.Y, İ.K. ve E.A. gözaltına alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.