Kaçak kazı yapan baba oğul suçüstü yakalandı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 19.04.2020 - 16:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kaçak kazı yapan baba oğul suçüstü yakalandı

Kaçak kazı yapan baba oğul suçüstü yakalandı
 Antalya'nın Alanya ilçesinde kaçak kazı yapan baba ve oğul suçüstü yakalandı.  İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında büyükşehirlerde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen Karapınar Mahallesi Göl mevkisinde kamp yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Bölgeye giden ekipler, yaklaşık 70 santimetre derinlikte çok sayıda çukur açtıkları tespit edilen baba Y.S. ve oğlu H.S'yi, kaçak kazı yaptıkları gerekçesiyle gözaltına aldı.  Şüphelilere ait metal dedektörü, dürbün, kürek, kazma ve testereye el konuldu.  Ayrıca baba ve oğluna Kovid-19 tedbirlerine aykırı hareket etmek suçundan toplam 6 bin 300 lira idari ceza kesildi.
Kaçak kazı yapan baba oğul suçüstü yakalandı

 Antalya'nın Alanya ilçesinde kaçak kazı yapan baba ve oğul suçüstü yakalandı. 

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında büyükşehirlerde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen Karapınar Mahallesi Göl mevkisinde kamp yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti.

Bölgeye giden ekipler, yaklaşık 70 santimetre derinlikte çok sayıda çukur açtıkları tespit edilen baba Y.S. ve oğlu H.S'yi, kaçak kazı yaptıkları gerekçesiyle gözaltına aldı. 

Şüphelilere ait metal dedektörü, dürbün, kürek, kazma ve testereye el konuldu. 

Ayrıca baba ve oğluna Kovid-19 tedbirlerine aykırı hareket etmek suçundan toplam 6 bin 300 lira idari ceza kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.