KILIÇDAROĞLU BURDURLULAR’DAN SÖZ İSTEDİ

Gündem 25.03.2015 - 16:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KILIÇDAROĞLU BURDURLULAR’DAN SÖZ İSTEDİ

KILIÇDAROĞLU BURDURLULAR’DAN SÖZ İSTEDİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur’daki katlı otopark açılış törenine katılarak, Burdurlular’dan başbakanlık için söz istedi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Burdur’da 24 Mart 2014 tarihinde belediye başkanlığı sözü istediğini ve bugün aradan tam bir yıl sonra başbakanlık için aynı sözü dilediğini vurguladı. Belediye başkanlığı için Burdur halkına teşekkür eden, sosyal belediyeciliğin başta Burdur olmak üzere tüm ülkeye gösterildiğini ekleyen Kılıçdaroğlu, “Genç, ahlaklı, mütevazi, adil” diye tanımladığı Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in 1 yıllık belediyecilik faaliyetlerinden gurur duyduğunu vurguladı. Başkan Ercengiz’in Burdur’u parsel parsel satmayıp, parsel parsel birleştirdiğine dikkat çeken Genel Başkan Kılıçdaroğlu, 2015 genel seçimleri için hayata geçireceği bazı projelerini kamuoyuna aktarıp, destek istedi ve bu projeleri yapacağına söz verdi. Kılıçdaroğlu, emeklilere Kurban ve Ramazan Bayramlarının bir gün öncesinde bir maaş ikramiye vereceğini de vurguladı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, iktidar partisini de sert sözlerle eleştirerek, Türkiye’de İzmir ve Burdur gibi CHP’li belediyelerin başarılarının önce ülkeye, sonra da tüm dünyaya örnek olduğunu söyledi.  CHP için ‘Hırsızlık yaptı, usulsüzlük yaptı, parsel parsel sattı, diğer partinin işçilerini işten çıkardı’ gibi eleştirilerin hiç söylenemeyeceğine dikkat çeken Kılıçdaroğlu, geçen yıl Türkiye’de 2 adet Trakya bölgesi kadar alanda tarım yapılmaktan vazgeçildiğine işaret edip, Konya’dan küçük olan Hollanda’nın 185 milyar dolar tarım ihracatıyla Türkiye’yi 10’a katladığını söyledi. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de 1 yıllık belediye çalışmalarını kalem kalem anlatttı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na ayrıca teşekkür etti. Açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, çevre illerin CHP il ilçe başkanları, CHP’li belediye başkanları ve 1000 dolayında vatandaş katıldı. Konuşmaların ardından güvercinler uçurularak açılış kurdelesi kesildi. Açılıştan sonra katılı otoparkta bir dizi inceleme yapan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, beraberindekilerle birlikte Burdur Belediyesi’ni ziyaret etti.
KILIÇDAROĞLU BURDURLULAR’DAN SÖZ İSTEDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur’daki katlı otopark açılış törenine katılarak, Burdurlular’dan başbakanlık için söz istedi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Burdur’da 24 Mart 2014 tarihinde belediye başkanlığı sözü istediğini ve bugün aradan tam bir yıl sonra başbakanlık için aynı sözü dilediğini vurguladı. Belediye başkanlığı için Burdur halkına teşekkür eden, sosyal belediyeciliğin başta Burdur olmak üzere tüm ülkeye gösterildiğini ekleyen Kılıçdaroğlu, “Genç, ahlaklı, mütevazi, adil” diye tanımladığı Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in 1 yıllık belediyecilik faaliyetlerinden gurur duyduğunu vurguladı. Başkan Ercengiz’in Burdur’u parsel parsel satmayıp, parsel parsel birleştirdiğine dikkat çeken Genel Başkan Kılıçdaroğlu, 2015 genel seçimleri için hayata geçireceği bazı projelerini kamuoyuna aktarıp, destek istedi ve bu projeleri yapacağına söz verdi. Kılıçdaroğlu, emeklilere Kurban ve Ramazan Bayramlarının bir gün öncesinde bir maaş ikramiye vereceğini de vurguladı.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, iktidar partisini de sert sözlerle eleştirerek, Türkiye’de İzmir ve Burdur gibi CHP’li belediyelerin başarılarının önce ülkeye, sonra da tüm dünyaya örnek olduğunu söyledi.  CHP için ‘Hırsızlık yaptı, usulsüzlük yaptı, parsel parsel sattı, diğer partinin işçilerini işten çıkardı’ gibi eleştirilerin hiç söylenemeyeceğine dikkat çeken Kılıçdaroğlu, geçen yıl Türkiye’de 2 adet Trakya bölgesi kadar alanda tarım yapılmaktan vazgeçildiğine işaret edip, Konya’dan küçük olan Hollanda’nın 185 milyar dolar tarım ihracatıyla Türkiye’yi 10’a katladığını söyledi.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de 1 yıllık belediye çalışmalarını kalem kalem anlatttı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na ayrıca teşekkür etti.

Açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, çevre illerin CHP il ilçe başkanları, CHP’li belediye başkanları ve 1000 dolayında vatandaş katıldı.

Konuşmaların ardından güvercinler uçurularak açılış kurdelesi kesildi. Açılıştan sonra katılı otoparkta bir dizi inceleme yapan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, beraberindekilerle birlikte Burdur Belediyesi’ni ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.