KILIÇDAROĞLU BURDUR’DA

Siyaset 06.03.2019 - 17:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KILIÇDAROĞLU BURDUR’DA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Burdur'a gelişinin 89. Yılı vesilesiyle, Burdur CHP Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz’in Proje Tanıtım Toplantısı için Burdur'a geldi.
Burdur’da Belediye Konferans ve Sergi Salonu'nda düzenlenen toplantıya katılan Kılıçdaroğlu “Ben başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Havalimanından buraya kadar gelirken bir Avrupa kentine yakışır parklar, bisiklet yolları ile karşılaştım. Halkın sevgi gösterisi ile karşılaştım. Bir belediye başkanı harcadığının hesabını verecek. O zaman belediye başkanı kul hakkı yememiş olur.Siyaset halka adanmışlıktır, cep doldurma yeri değildir. Bizim belediye başkanımız öğrencilere indirim yapacağım, suyu ucuzlatacağım diyor. Saraydaki 'nereden bulacaksın' diye isyan ediyor. Merak etme senin uçak benzininden kesmeyeceğiz, halkın bütçesini halk için kullanacağız.Bir mahalle ile ilgili karar alacağım diyecekse partimin belediye başkanları gidecek o mahallenin muhtarına soracak. Birlikte yönetilecek.Başkanım yapıyor zaten ama ben yine de söylemek isterim. Her yere eşit hizmet götürülecek. Başkanım geçmiş dönemin borçlarını ödeyip bir de üzerine insana yaraşır bir kent için hizmet yapıyor. Buradan AKP seçmenlerine de seslenmek istiyorum. Gelin Orkun başkanıma oy verin. Bu bir yerel seçim, hizmet götürene oy verin.” diyerek yerel seçimlerde hizmetin önemini belirtti.   Hükümeti eleştiren Kılıçdaroğlu “Türkiye'de ciddi bir ekonomik kriz var bir tek Saray'da yok. Saray'da yaşayanlar halkın sorunlarını bilemez, hele hele 3 bin kişilik koruma ordusu ile gezenler hiç bilemez.Musluğu açtığınızda 5, elektrikte 4 vergi ödüyoruz. 16 yılda Londra'daki bir avuç tefeciye ödenen faiz 149 milyar dolar. Yanlış dış politika nedeniyle Türkiye'deki Suriyelilere ödenen para 35 milyar dolar. Peki çiftçiye neden ödenmiyor!Sandığa gideceğiz oylarımızı ya saraydan yana ya halktan yana kullanacağız. Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz. Vergi yükü var diyorum, erkeklere bir müjde vereyim. Kürkte vergi sıfırlandı. Suda vergi var, kefende vergi var… Kürkte vergiyi sıfırladılar niçin. Saray sosyetesinin kürke ihtiyacı var” dedi.  
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Burdur'a gelişinin 89. Yılı vesilesiyle, Burdur CHP Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz’in Proje Tanıtım Toplantısı için Burdur'a geldi.

Burdur’da Belediye Konferans ve Sergi Salonu'nda düzenlenen toplantıya katılan Kılıçdaroğlu “Ben başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Havalimanından buraya kadar gelirken bir Avrupa kentine yakışır parklar, bisiklet yolları ile karşılaştım. Halkın sevgi gösterisi ile karşılaştım. Bir belediye başkanı harcadığının hesabını verecek. O zaman belediye başkanı kul hakkı yememiş olur.Siyaset halka adanmışlıktır, cep doldurma yeri değildir. Bizim belediye başkanımız öğrencilere indirim yapacağım, suyu ucuzlatacağım diyor. Saraydaki 'nereden bulacaksın' diye isyan ediyor. Merak etme senin uçak benzininden kesmeyeceğiz, halkın bütçesini halk için kullanacağız.Bir mahalle ile ilgili karar alacağım diyecekse partimin belediye başkanları gidecek o mahallenin muhtarına soracak. Birlikte yönetilecek.Başkanım yapıyor zaten ama ben yine de söylemek isterim. Her yere eşit hizmet götürülecek. Başkanım geçmiş dönemin borçlarını ödeyip bir de üzerine insana yaraşır bir kent için hizmet yapıyor. Buradan AKP seçmenlerine de seslenmek istiyorum. Gelin Orkun başkanıma oy verin. Bu bir yerel seçim, hizmet götürene oy verin.” diyerek yerel seçimlerde hizmetin önemini belirtti.

 

Hükümeti eleştiren Kılıçdaroğlu “Türkiye'de ciddi bir ekonomik kriz var bir tek Saray'da yok. Saray'da yaşayanlar halkın sorunlarını bilemez, hele hele 3 bin kişilik koruma ordusu ile gezenler hiç bilemez.Musluğu açtığınızda 5, elektrikte 4 vergi ödüyoruz. 16 yılda Londra'daki bir avuç tefeciye ödenen faiz 149 milyar dolar. Yanlış dış politika nedeniyle Türkiye'deki Suriyelilere ödenen para 35 milyar dolar. Peki çiftçiye neden ödenmiyor!Sandığa gideceğiz oylarımızı ya saraydan yana ya halktan yana kullanacağız. Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz. Vergi yükü var diyorum, erkeklere bir müjde vereyim. Kürkte vergi sıfırlandı. Suda vergi var, kefende vergi var… Kürkte vergiyi sıfırladılar niçin. Saray sosyetesinin kürke ihtiyacı var” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.