JAPONLARDAN DİNAR’A DESTEK

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2016 - 09:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

JAPONLARDAN DİNAR’A DESTEK

DİNAR’A JAPONYA BÜYÜKELÇİLİĞİ’NİN DESTEĞİ İLE “SAĞLIKLI YAŞ ALMA MERKEZİ” KURULACAK
Afyonkarahisar’ın Dinar ilçe Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile hazırlatılan ve hibe amaçlı Japonya Ankara Büyükelçiliğine sunulan “Sağlıklı Yaş Alma Merkezi” projesinin kabul edildiği kaydedildi. Başkan Acar’ın talimatı ile Gerontolog Faruk Yaşar Gürdal’a hazırlatılan projenin büyükelçilik tarafından kabul gördüğü aktarılırken, proje kapsamında büyükelçilik tarafından oluşturulan bir heyetin incelemelerde bulunmak üzere ilçeye gönderildiği bildirildi. Proje ve heyetin ilçede yaptığı incelemeler ile ilgili bilgiler veren Başkan Acar ise şunları söyledi: “Dinarımıza yatırım gelmesi, ilçemizi kalkındırmak için son derece önemli bir durum. Japonya Büyükelçiliğine 83 bin dolarlık bir hibe programına başvurduk, projemiz ön değerlendirmeyi geçti, inşallah tamamı da geçecek ilçemize Sağlıklı Yaş Alma Merkezini kuracağız. Japonya Büyükelçiliği’nden gelen heyet sahada araştırmalarını yaptı. Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Yazı işleri Müdürü Mehmet Kaşlı ve Gerontolog Faruk Yaşar Gürdal tarafından yetkili heyetin soruları yanıtlandı. Daha sonrasında aldığımız haber ile projemizin 300 projeden ilk 11 in içerisine girdiğini öğrendik, bu Dinarımız için iyi bir başarı ancak henüz her şey bitmiş değil personelim konuyla ilgili çalışmalarına devam ediyor, inşallah geri dönüşümsüz olan bu hibenin tamamına talibiz.”
DİNAR’A JAPONYA BÜYÜKELÇİLİĞİ’NİN DESTEĞİ İLE “SAĞLIKLI YAŞ ALMA MERKEZİ” KURULACAK

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçe Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile hazırlatılan ve hibe amaçlı Japonya Ankara Büyükelçiliğine sunulan “Sağlıklı Yaş Alma Merkezi” projesinin kabul edildiği kaydedildi.

Başkan Acar’ın talimatı ile Gerontolog Faruk Yaşar Gürdal’a hazırlatılan projenin büyükelçilik tarafından kabul gördüğü aktarılırken, proje kapsamında büyükelçilik tarafından oluşturulan bir heyetin incelemelerde bulunmak üzere ilçeye gönderildiği bildirildi.

Proje ve heyetin ilçede yaptığı incelemeler ile ilgili bilgiler veren Başkan Acar ise şunları söyledi:

“Dinarımıza yatırım gelmesi, ilçemizi kalkındırmak için son derece önemli bir durum. Japonya Büyükelçiliğine 83 bin dolarlık bir hibe programına başvurduk, projemiz ön değerlendirmeyi geçti, inşallah tamamı da geçecek ilçemize Sağlıklı Yaş Alma Merkezini kuracağız. Japonya Büyükelçiliği’nden gelen heyet sahada araştırmalarını yaptı. Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Yazı işleri Müdürü Mehmet Kaşlı ve Gerontolog Faruk Yaşar Gürdal tarafından yetkili heyetin soruları yanıtlandı. Daha sonrasında aldığımız haber ile projemizin 300 projeden ilk 11 in içerisine girdiğini öğrendik, bu Dinarımız için iyi bir başarı ancak henüz her şey bitmiş değil personelim konuyla ilgili çalışmalarına devam ediyor, inşallah geri dönüşümsüz olan bu hibenin tamamına talibiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.