Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2018 - 09:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonla satışa hazır kubar esrar maddesi ile kenevir bitkisi ele geçirildi.
Afyonkarahisar’da jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonla satışa hazır kubar esrar maddesi ile kenevir bitkisi ele geçirildi. İçişleri Bakanlığının Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı kapsamında, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince çalışma başlatıldı. Dinar ve Sandıklı ilçelerinde uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik düzenlenen operasyonda, şüpheli bir şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada, satışa hazır vaziyette 500 gram kubar esrar maddesi ve 1 kök kenevir bitkisi ele geçirildiği bildirildi.
jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonla satışa hazır kubar esrar maddesi ile kenevir bitkisi ele geçirildi.


Afyonkarahisar’da jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonla satışa hazır kubar esrar maddesi ile kenevir bitkisi ele geçirildi.
İçişleri Bakanlığının Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı kapsamında, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince çalışma başlatıldı. Dinar ve Sandıklı ilçelerinde uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik düzenlenen operasyonda, şüpheli bir şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada, satışa hazır vaziyette 500 gram kubar esrar maddesi ve 1 kök kenevir bitkisi ele geçirildiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.