İZOBOX BURDUR’DA DOĞDU MİLLİ YAPI MALZEMESİ OLDU

Ekonomi 10.11.2017 - 09:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İZOBOX BURDUR’DA DOĞDU MİLLİ YAPI MALZEMESİ OLDU

İşadamı Ercan Akın’ın Sahibi Olduğu Akın Blok Firması Uzun Süren Ar-Ge Çalışmalarından Sonra Seri Üretime Geçerek Duvar Elemanlarının Vazgeçilmezi Olan İZOBOX’ta Seri Üretime Başladı.
İşadamı Ercan Akın’ın Sahibi Olduğu Akın Blok Firması Uzun Süren Ar-Ge Çalışmalarından Sonra Seri Üretime Geçerek Duvar Elemanlarının Vazgeçilmezi Olan İZOBOX’ta Seri Üretime Başladı. Serenler Otel’de İşadamı Ercan Akın tarafından, duvar yapı elemanlarından olan İZOBOX için tanıtım toplantısı düzenlendi. Protokol mensuplarının, İlçe Belediye Başkanlarının, siyasi parti temsilcilerinin, Daire Müdürlerinin, Oda Başkanlarının, İşadamlarının, Mimarlar ve Mühendislerin, Duvar Ustalarının ve İZOBOX Bayilerinin katıldığı tanıtım toplantısında Duvar Elemanlarında bir devrim olan ve Yeşil Ürün olma özelliğiyle adından sıkça söz ettiren İZOBOX tanıtıldı. Ev sahibi olan İşadamı Ercan Akın davet ettiği her bir misafir ile yakından ilgilendi. Gecenin mimarı olan İşadamı Ercan Akın yaptığı açılış konuşmasında 14 yıl önceden bir projesi olduğunu ve bu projenin ana fikri itibarıyla mermer sektörüne girip; aynı zamanda bu sektörde mermer fabrikalarından çıkan ve de işe yaramayan mermer tozunu ekonomiye kazandırmayı hedeflediklerini vurguladı. Projenin birinci ayağını çocuklarıyla birlikte tamamladıklarını kaydeden İşadamı Ercan Akın, projenin ikinci ve daha fazla ayaklarını da tamamlamak amacında olduklarını belirtti.   İZOBOX DUVAR ELAMANININ AKADEMİK ÖZELLİKLERİ İşadamı Ercan Akın’ın açılış konuşmasının ardından Süleyman Demirel Üniversitesinden gelen yetkili akademisyenler İZOBOX duvar elemanının yapısal özellikleri ve akademik yönlerini video sunumlarıyla tanıttı. Buna göre:  8-9 yıllık bir AR-GE çalışması neticesinde ortaya çıkan İZOBOX Türkiye’de ve dünyada benzeri olmayan bir özelliğe sahip. Sıva kolaylığı, hafifliği, yangına karşı dayanıklı olması, depreme karşı dayanıklı olması, doğal özelliği, ısı ve ses izolasyonu sağlaması, duvarda tesisat kolaylığı, binaya yük yapmaması,  her şekilde kesilip kolayca duvarı oluşturması ile İZOBOX tüm dünyanın ihtiyacı olan bir yapı malzemesi özelliğinde. İZOBOX teknik değerleri: Kuru net yoğunluk: 650 kg/m3, lambda 0,11 W/mK, yangına dayanımı A1 Yanmaz. Yaklaşık son 1 yıldır deneme üretimi yapılan, güvenilirliği ispatlandıktan sonra seri üretime geçen İZOBOX mermer tozunun ekonomiye kazandırılması açısından bir devrim niteliğinde. Binalardaki mantolama işini ortadan kaldıran, inşaatların maliyetini düşüren özelliğe sahip olan İZOBOX tüm testleri Süleyman Demirel Üniversitesi laboratuvarlarında akademik olarak yapıldı. İZOBOX tüm özelliği sayesinde YEŞİL ÜRÜN olma özelliği ile de doğal bir yapı malzemesi olarak tercih ediliyor. İZOBOX bir fabrikanın uzun yıllar AR-GE çalışması yaparak milli ekonomiye kazandırdığı yerli bir ürün. Tanıtım toplantısının sonunda yerli otomobilin motorunu yapan “Babayiğit” gibi işadamı Ercan Akın da yerli yapı malzemesini yapan “Babayiğit” oldu
İşadamı Ercan Akın’ın Sahibi Olduğu Akın Blok Firması Uzun Süren Ar-Ge Çalışmalarından Sonra Seri Üretime Geçerek Duvar Elemanlarının Vazgeçilmezi Olan İZOBOX’ta Seri Üretime Başladı.

İşadamı Ercan Akın’ın Sahibi Olduğu Akın Blok Firması Uzun Süren Ar-Ge Çalışmalarından Sonra Seri Üretime Geçerek Duvar Elemanlarının Vazgeçilmezi Olan İZOBOX’ta Seri Üretime Başladı.

Serenler Otel’de İşadamı Ercan Akın tarafından, duvar yapı elemanlarından olan İZOBOX için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Protokol mensuplarının, İlçe Belediye Başkanlarının, siyasi parti temsilcilerinin, Daire Müdürlerinin, Oda Başkanlarının, İşadamlarının, Mimarlar ve Mühendislerin, Duvar Ustalarının ve İZOBOX Bayilerinin katıldığı tanıtım toplantısında Duvar Elemanlarında bir devrim olan ve Yeşil Ürün olma özelliğiyle adından sıkça söz ettiren İZOBOX tanıtıldı.

Ev sahibi olan İşadamı Ercan Akın davet ettiği her bir misafir ile yakından ilgilendi.

Gecenin mimarı olan İşadamı Ercan Akın yaptığı açılış konuşmasında 14 yıl önceden bir projesi olduğunu ve bu projenin ana fikri itibarıyla mermer sektörüne girip; aynı zamanda bu sektörde mermer fabrikalarından çıkan ve de işe yaramayan mermer tozunu ekonomiye kazandırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Projenin birinci ayağını çocuklarıyla birlikte tamamladıklarını kaydeden İşadamı Ercan Akın, projenin ikinci ve daha fazla ayaklarını da tamamlamak amacında olduklarını belirtti.

 

İZOBOX DUVAR ELAMANININ AKADEMİK ÖZELLİKLERİ

İşadamı Ercan Akın’ın açılış konuşmasının ardından Süleyman Demirel Üniversitesinden gelen yetkili akademisyenler İZOBOX duvar elemanının yapısal özellikleri ve akademik yönlerini video sunumlarıyla tanıttı.

Buna göre:  8-9 yıllık bir AR-GE çalışması neticesinde ortaya çıkan İZOBOX Türkiye’de ve dünyada benzeri olmayan bir özelliğe sahip.

Sıva kolaylığı, hafifliği, yangına karşı dayanıklı olması, depreme karşı dayanıklı olması, doğal özelliği, ısı ve ses izolasyonu sağlaması, duvarda tesisat kolaylığı, binaya yük yapmaması,  her şekilde kesilip kolayca duvarı oluşturması ile İZOBOX tüm dünyanın ihtiyacı olan bir yapı malzemesi özelliğinde.

İZOBOX teknik değerleri: Kuru net yoğunluk: 650 kg/m3, lambda 0,11 W/mK, yangına dayanımı A1 Yanmaz.

Yaklaşık son 1 yıldır deneme üretimi yapılan, güvenilirliği ispatlandıktan sonra seri üretime geçen İZOBOX mermer tozunun ekonomiye kazandırılması açısından bir devrim niteliğinde. Binalardaki mantolama işini ortadan kaldıran, inşaatların maliyetini düşüren özelliğe sahip olan İZOBOX tüm testleri Süleyman Demirel Üniversitesi laboratuvarlarında akademik olarak yapıldı.

İZOBOX tüm özelliği sayesinde YEŞİL ÜRÜN olma özelliği ile de doğal bir yapı malzemesi olarak tercih ediliyor.

İZOBOX bir fabrikanın uzun yıllar AR-GE çalışması yaparak milli ekonomiye kazandırdığı yerli bir ürün.

Tanıtım toplantısının sonunda yerli otomobilin motorunu yapan “Babayiğit” gibi işadamı Ercan Akın da yerli yapı malzemesini yapan “Babayiğit” oldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.