İzmir Burdurlular Derneği Tefenni’yi Yalnız bırakmadı

Gündem 03.08.2019 - 20:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İzmir Burdurlular Derneği Tefenni’yi Yalnız bırakmadı

İzmir Burdurlular Derneği Tefenni’yi Yalnız bırakmadı
    İzmir Burdurlular derneği başkanı Refik kaya ve yönetim kurulu üyeleri 16.sı düzenlenen Tefenni Barutlusu şenliğine katılarak şenliğin coşkusuna ortak oldu.    Dernek başkanı Refik Kaya Tefenni ilçesinde düzenlenen Barutlusu şenliklerinin Türkiye’ye örnek olabileceğini, Akdeniz bölgesinde bir marka haline geldiğini belirterek; “bu şenliklerde bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Tefenni Belediye başkanımız Ümit Alagöz’e böyle bir organizasyondan dolayı Tefenni’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Kaya çok sayıda İzmir’de yasayan Burdurlular ve Tefennililer ile beraber şenliğe katıldı.
İzmir Burdurlular Derneği Tefenni’yi Yalnız bırakmadı

 

 

İzmir Burdurlular derneği başkanı Refik kaya ve yönetim kurulu üyeleri 16.sı düzenlenen Tefenni Barutlusu şenliğine katılarak şenliğin coşkusuna ortak oldu. 

 

Dernek başkanı Refik Kaya Tefenni ilçesinde düzenlenen Barutlusu şenliklerinin Türkiye’ye örnek olabileceğini, Akdeniz bölgesinde bir marka haline geldiğini belirterek; “bu şenliklerde bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Tefenni Belediye başkanımız Ümit Alagöz’e böyle bir organizasyondan dolayı Tefenni’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Kaya çok sayıda İzmir’de yasayan Burdurlular ve Tefennililer ile beraber şenliğe katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.